Potřeboval bych poradit s výběrem grafické karty a procesoru ( do 15.000 Kč ) - ale k tomu bude asi potřeba nová základní deska, zdroj a ventilátor....
Díval jsem se a narazil jsem na AMD FX-8350 , ale klidně bych si nechal poradit i něco jiného.
Předem děkuji za odpověď - OneKiller258
PC - sestava do 15.000 kč
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC - sestava do 15.000 kč
To FX v ŽÁDNÉM případě, šel bych do i5 3570K nebo do nějakého i5 Haswellu, ale u toho si zatím nejsem moc jistý takže na jistotu I5 3570K, k němu desku ASUS P8Z77-V LX2 , Grafiku podle toho koho máš radši, jestli Nvidii nebo AMD, pokud Nvidii, šel bych do GTX660Ti/670 podle rozpočtu, jestli AMD tak do HD7950/7970, ale možná bych i počkal protože přichází 7xx řady od Nvidie.
Zdroj be quiet! Pure Power L8-530W CM, Větrák snad dokážeš vybrat, ostatní komponenty máš? RAMky atd.
Zdroj be quiet! Pure Power L8-530W CM, Větrák snad dokážeš vybrat, ostatní komponenty máš? RAMky atd.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na pc-help.cz
Myslíš tuhle, která už vyšla? :p http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14007K0BXDTQ
Autorovi: píšeš pc sestava - pc sestava se skládá z více věcí, ale v první větě především upozorňuješ na grafiku a na procesor, co teda přesně potřebuješ? celý pc? nebo můžeš něco použít ze stávajicího pc?
Carny
Grafiku podle toho koho máš radši, jestli Nvidii nebo AMD, pokud Nvidii, šel bych do GTX660Ti/670 podle rozpočtu, jestli AMD tak do HD7950/7970, ale možná bych i počkal protože přichází 7xx řady od Nvidie.
Myslíš tuhle, která už vyšla? :p http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14007K0BXDTQ
Autorovi: píšeš pc sestava - pc sestava se skládá z více věcí, ale v první větě především upozorňuješ na grafiku a na procesor, co teda přesně potřebuješ? celý pc? nebo můžeš něco použít ze stávajicího pc?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Já vím že vyšly ale jen GTX770 a GTX780 který jsou mimo rozpočet, myslel jsem GTX760/750Ti/750

Jinak, přesně tak nepochopil jsem jestli chce celý PC nebo jen GPU,CPU,MB,Zdroj..

Jinak, přesně tak nepochopil jsem jestli chce celý PC nebo jen GPU,CPU,MB,Zdroj..
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Potřebuji se to jen upgradovat právě o ten procesor, kartu a ty "blbosti" co k tomu patří,... (mechaniku a pod. mám)
Celkem dost používam i rendrování různých videí, ale i hry hraji
Zajímalo by mě, proč doporučujete i5, když AMD 8350 je při testech lepší ( http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... u8Sekdb-IE )
Zajímalo by mě, proč doporučujete i5, když AMD 8350 je při testech lepší ( http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... u8Sekdb-IE )
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Není lepší: sjeď jsi úplně dolů mimoto FX mají větší spotřebu, dosahují vyšších teplot a v neposlední řadě mají základní hlučný boxovaný chladič.
sry, ale nevím jake blbosti myslíš
apod.? moc se Ti psát ale nechce viď? ostatně ty už sám se podíváš do sestavy, jestli je to vše co potřebuješ.
Doporučuji Ti se neřídit podle tohodle týpka, který udělal tyhle testy, zaměř se na prověřené stránky typu: anantech, tom's hardware...
Neboť: jsem našel chybu: v 04:48 říká, že má 24.92 FPS, ale video ukazuje 37.12 FPS. tady si to můžeš ověřit A co si pak máme myslet, když tam má chybu že?
OneKiller258 píše:OneKiller258 » Dnes, 20:19
Potřebuji se to jen upgradovat právě o ten procesor, kartu a ty "blbosti" co k tomu patří
sry, ale nevím jake blbosti myslíš
(mechaniku a pod. mám)
apod.? moc se Ti psát ale nechce viď? ostatně ty už sám se podíváš do sestavy, jestli je to vše co potřebuješ.
OneKiller258 píše:Potřebuji se to jen upgradovat právě o ten procesor, kartu a ty "blbosti" co k tomu patří,... (mechaniku a pod. mám)
Doporučuji Ti se neřídit podle tohodle týpka, který udělal tyhle testy, zaměř se na prověřené stránky typu: anantech, tom's hardware...
Neboť: jsem našel chybu: v 04:48 říká, že má 24.92 FPS, ale video ukazuje 37.12 FPS. tady si to můžeš ověřit A co si pak máme myslet, když tam má chybu že?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře, rozepíši to:
Mám doma počítač, je to krabice, kde je procesor, grafická karta, mechanika - tam si můžu dát např. CD, mám tam výstupy na USB, mám monitor... Ale tento počítač má už pár roků za sebou a tak by potřeboval nové díly. Těmi novými díly myslím: Procesor, grafickou kartu, chladiče - které budou asi potřeba na chlazení, popřípadě základní desku a zdroj.
Mám doma počítač, je to krabice, kde je procesor, grafická karta, mechanika - tam si můžu dát např. CD, mám tam výstupy na USB, mám monitor... Ale tento počítač má už pár roků za sebou a tak by potřeboval nové díly. Těmi novými díly myslím: Procesor, grafickou kartu, chladiče - které budou asi potřeba na chlazení, popřípadě základní desku a zdroj.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
chápu, takže - nova sestava, viz. obr.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 31
- 5443
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
24 led 2025 16:26