čau,
Chci si pořídit nový monitor a tak vás prosím o radu... Na PC hraji hlavně hry..Na monitor mám max. 6k
Jen základní požadavky: Full HD rozlišení, velikost: 24´a vyšší... To je asi tak vše díky za rady
Monitor do 6k
Re: Monitor do 6k
Pokud to je jen na hry, tak příplatek za IPS je zbytečný. Další věc je 27" na Full HD. Pro FHD maximálně těch 24".
Proto bych bral Asus VE247H s nízkou odezvou.
Proto bych bral Asus VE247H s nízkou odezvou.
Známej má Samsunga SyncaMastera 27" FULL HD , obraz je na tom pěknej, odezva 2ms design taky dobrej, ale on to má v pokoji zároveň jako televizi ale musím říct že se na tom hraje dobře, hlavně třeba sportovní hry (FIFA,NBA..) .
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
27" je podle me zbytecnych, pokud chces full HD. Navic ty ceny uz jsou nad 6000. Kazdopadne ber TN, ne IPS.
Jaky pozadujes konektor?
Jaky pozadujes konektor?
tak konektor mi je jedno buď DVI nebo HDMI ale HDMI je asi lepší ne?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Kvalitou přenosu obrazu to bude na stejno, rozdíl mezi HDMI a DVI bude ten, že HDMI umí přenášet i zvuk.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
no tak v tom případě je mi to úplně jedno protože stejně nebudu používat repro v monitoru...
Co mi teda doporučíte?
Co mi teda doporučíte?
no ja bych priplatil 2 kila a vzal si tohle - ale pozor, to bych udelal ja
je to 1920x1200, o neco vice jak full HD (16:10), ktere, ja nevim proc, je dnes jakystaky standard, ktery mi osobne nevyhovuje.
na hry rozhodne lepsi
je to 1920x1200, o neco vice jak full HD (16:10), ktere, ja nevim proc, je dnes jakystaky standard, ktery mi osobne nevyhovuje.
na hry rozhodne lepsi
co by jsi vzal ty? myslíš DELL U2412M ?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
To není ale IPS :-), monitor je to určitě dobrý, taky se radši přikláním na 1920x1200 - když už jsou na to peníze :-)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
On to ma ciste na hry, ips neni vhodny, ta odezva je fakt vyssi, ja mam dell 27" a 24" ips, a jako je to oproti byvalemu tn panelu hodne poznat.
Takze jedine TN a ja doporucuji ten samsung:)
Takze jedine TN a ja doporucuji ten samsung:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11255
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41