Zdravím, mám tuto bednu: http://www.czc.cz/eurocase-ml-3307-bez- ... 55/produkt a rozhodl sem se, že si dokoupím větřáčky do PC.
Jenže bedna má údajně jen jeden slot. Jak a kam se tu dají dát větráky pro co nejvyšší účinnost? Opravdu je tam místo jen na ten jeden vzadu? :)
Airflow
Re: Airflow
Ano, bedna bez dalších mechanických úprav umožňuje použití je jednoho ventilátoru o prům. 80mm vzadu.
Otázka je, zda ty další ventilátory potřebuješ. Máš změřené teploty bez zátěže a v zátěži? Vlož sem prosím screen z HW monitoru pro oba dva případy.
Otázka je, zda ty další ventilátory potřebuješ. Máš změřené teploty bez zátěže a v zátěži? Vlož sem prosím screen z HW monitoru pro oba dva případy.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Airflow
Grafika ve velké zátěži nejde přes 80- Geforce GTS 450 a i5 4430 nejde přes 58, ty teploty jsou v pohodě, spíš jsem tomu PC chtěl celkově "pomoc", větráček stojí pár korun a i kdyby prodloužil životnost o pár %, díky menším teplotám, byl bych rád
. No na bočnici case mám taky jakoby místo na šroubky v té mřížkované části.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3180
-
od Galli
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 20:15