Zdravím, prosím o kontrolu pc sestavy kterou jsem sestavil podle fora, jestli bude vše šlapat nebo by to nešlo sestavit líp.. limit je těch 10 000. http://www.czc.cz/3i29lg09esgfc8925g3nsul5rd/seznam
A rozjede tato sestava Btf 3, v budoucnu 4, a Gta 4 ?
Dík moc za odpověď
Levné herní pc-prosím o kontrolu
Re: Levné herní pc-prosím o kontrolu
Koupil bych určitě silnější zdroj. Pokud vezmeš Seasonic 450 nebo 500 tak ti vystačí na spoustu let dopředu (pokud si nemůžeš takový dovolit, tak kup alespoň 4OOW). A RAM kup 2x2 namísto 1x4 aby ti jely v dual channelu. A osobně bych vzal základní desku od Gigabytu nebo Asus (ale to je jen můj osobní názor).
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na pc-help.cz
Je to dobrá sestava, ale zajímalo by mě, kde spíš kdy jsi tady viděl tu skříň, radši Bitfenix Alpha/Beta Nebo CoolerMaster K3xx, s tím zdrojem souhlasím, je běžnost mít dokonce ještě vyšší wattáž jako je 500W, ale těch 400Wattů je takový standart, je tam větší rezerva...
I kdyby někdo chtěl disk na pár giga, tak bych mu řekl, at si pořídí ten 1TB, protože ten rozdíl od 500MB fakt není velký...
2Kaplan007: dejme tomu dual channel...ale to by aspon deska musela mít 4 sloty a ne 2, co když bude chtít autor upgradovat na 8GB, kde těch dalších 4GB dá, když už bude mít oba dva sloty obsazeny díky 2x2GB
Je to dobrá sestava, ale zajímalo by mě, kde spíš kdy jsi tady viděl tu skříň, radši Bitfenix Alpha/Beta Nebo CoolerMaster K3xx, s tím zdrojem souhlasím, je běžnost mít dokonce ještě vyšší wattáž jako je 500W, ale těch 400Wattů je takový standart, je tam větší rezerva...
I kdyby někdo chtěl disk na pár giga, tak bych mu řekl, at si pořídí ten 1TB, protože ten rozdíl od 500MB fakt není velký...
2Kaplan007: dejme tomu dual channel...ale to by aspon deska musela mít 4 sloty a ne 2, co když bude chtít autor upgradovat na 8GB, kde těch dalších 4GB dá, když už bude mít oba dva sloty obsazeny díky 2x2GB
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Ok dík za rady vemu ten 400 w zdroj
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1435