Zdravím, chtěl by jsem se zeptat, kupuju si Playstation3 a nevím jaký je rozdíl mezi normální verzí prostě normálním playstation3 a plastation3 slim prosím poraďtě!
A ještě jestli se vyplatí kupovat si 500G verzi nebo menší!
Díky :)
PLASTATION 3 jaký? Vyřešeno
Re: PLASTATION 3 jaký?
Osobně bych počkal na novou generaci, která je za dveřmi :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Moc drahé, je to něco okolo 11 000,- Kč a myslím si že je to skoro stejné nepočítám samozdřejmě výkon to už si rovnou mohu koupit PC za 15k mimochodem úplně si vystačím s PS3 a budou na něho pořád vycházet hry...
Já osobně bych si taky počkal a našetřil na PS4 už i kvůli novým exkluzivitám (inFamous: Second Son, Killzone: Shadow Fall, DriveClub), které na PS3 nevyjdou. Určitě by u mě rozhodovalo i lepší grafické zpracování her a těch 60FPS které slibují, ale zatím se jim je podařilo dosáhnout jen v některých hrách. Pokud, ale trváš na PS3 tak je jedno kterou vezmeš, nejnovější verze je Super slim a jestli vzít 500GB nebo méně je na tobě. Já mám 250GB a mám asi 15 her a několik(no celkem dost) demoverzí a je tam 20GB volného místa.
NeaxusCZ píše:Zdravím, chtěl by jsem se zeptat, kupuju si Playstation3 a nevím jaký je rozdíl mezi normální verzí prostě normálním playstation3 a plastation3 slim prosím poraďtě!
A ještě jestli se vyplatí kupovat si 500G verzi nebo menší!
Díky :)
Sám mám PS3 a nestěžuju si. Mám Slim 160GB asi od Vánoc. První moje otázka (jen tak pro zajímavost), nekupuješ si ji i kvůli GTA V?

PS3 nebo PS3 SLIM to mi je jedno hlavně když to utáhne nějaké nové hry :), samozdřejmě bych do toho byl ochoten vložit něco okolo cca 6 500,- Kč nebo méně záleží na jaké ceně to bude....
A ano jeden z důvodů proč si PS3 kupuju je : GTA V a The last of US :)
A ano jeden z důvodů proč si PS3 kupuju je : GTA V a The last of US :)
Tak vítej na stejné lodi. :) Našel jsem tady za 6549 ,- , ale máš tam 500GB HDD + 2 novější hry k tomu, navíc doprava zdarma. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001RH0 Já mám tu verzi Slim ještě před touto novější (Super Slim) verzí, ale výkon bude stejný. Jde jen o to, že tahle slim (2012) je ještě tišší, lehčí a menší. Můžu vědět, kolik ti je? :)
:) Konzole vypadá dobře i dokonce i s tou hrou :) což přidělalo asi na ceně ale díval jsem se na heureku a našel jsem tenhle obchod http://www.surtep.cz/playstation-3-supe ... 3-2417026/
Je to teda 500GB super slim bez her za celkem dobrou cenu takže si myslím že by to byla dobrá kupě, ovšem si nejsem jistý obchodem a důvěře nemám s ním žádné zkušenosti :/
Mimochodem to Grand turismo5 a Uncharted3 bych asi nehrál protože bez těch her si myslím že by to stálo méně a než dát o tisíc korun více kvůli těm hrám to si radši dokoupím The last of us a bude to levnější ne?
btw. Je mi 15let a tobě?
Je to teda 500GB super slim bez her za celkem dobrou cenu takže si myslím že by to byla dobrá kupě, ovšem si nejsem jistý obchodem a důvěře nemám s ním žádné zkušenosti :/
Mimochodem to Grand turismo5 a Uncharted3 bych asi nehrál protože bez těch her si myslím že by to stálo méně a než dát o tisíc korun více kvůli těm hrám to si radši dokoupím The last of us a bude to levnější ne?
btw. Je mi 15let a tobě?
Obchod je v pořádku. The Last of Us by jsi koupil za takovou cenu kolem 1100 - 1200,- (novou). Pokud chceš, tak si to kup bez těch her, ale ten Uncharted 3 jsem hrál a je to boží hra. :) Mě je 19.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Velikost disku je o penězích, samozřejmě čim víc tim líp. Disk ale můžeš dokoupit dodatečně.
Na Ps3 narozdíl od Xboxu můžeš ukládat filmy a hudbu na interní disk, takže místo se neztratí.
Osobně se mi nejvíc líběj starý FAT verze, ale je to tak nějak jedno.
Na Ps3 narozdíl od Xboxu můžeš ukládat filmy a hudbu na interní disk, takže místo se neztratí.
Osobně se mi nejvíc líběj starý FAT verze, ale je to tak nějak jedno.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Deny18 >
Super, právě že tam jsou velké slevy jak na PS3 SLIM tak také na The last of us...
Mimochodem takže žádný rozdíl mezi konzolí Super slim 500GB a Playstation 3 500GB není?
A nevadilo by mi koupit si tu konzoli s tou hrou Uncharted3 ale na grand turismo5 nemám žádné chutě nebaví mě závodní hry :/
Takže říkáš že obchod s konzolí je v pořádku?
btw. Co říkáš na hru The last of us? :)
Super, právě že tam jsou velké slevy jak na PS3 SLIM tak také na The last of us...
Mimochodem takže žádný rozdíl mezi konzolí Super slim 500GB a Playstation 3 500GB není?
A nevadilo by mi koupit si tu konzoli s tou hrou Uncharted3 ale na grand turismo5 nemám žádné chutě nebaví mě závodní hry :/
Takže říkáš že obchod s konzolí je v pořádku?
btw. Co říkáš na hru The last of us? :)
Žádný rozdíl mezi Slim a Super Slim verzí není až na to, že ta Super Slim je o něco tišší a menší. The Last of Us je podlě mě jedna z nejpovedenějších a nejsilnějších exkluzivit pro PS3. :) Ten Surtep bude fakt spolehlivý a dostačující, pokud nemáš zrovna potřebu zjistit pohyb objednávky (možnost sledování) apod., což si myslím, že je jedna z vedlějších věcí. :)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”