Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má cenu upravovat můj 5 let starý PC, nebo si nechat složit nový, protože můj současný PC hry moc nezvládá :) Limit do 14000 .
Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz (2.67)
Ram 4.00 GB (2x2GB)
GK Gainward 9600 GT 512 MB
MB ASUS P5QL,DDDR2
Zdroj LC-POWER 480W
HDD Samsung 500GB
DVD R/RW Samsung SH-S223F
W7 Ultimate 64bit
Nové PC nebo upgrade ?
Re: Nové PC nebo upgrade ?
PC už je skutečně starší. Chyba je především v základní desce, do ní prostě nic nového (paměti, procesor) už nedáš, také GK není z nejvýkonnějších.
Zkus si prostudovat zde toto:
http://www.svethardware.cz/doporucene-p ... 2013/38177
možná tě něco zaujme.
Komponenty na výměnu - základní deska, procesor, paměti, grafická karta. Zbytek můžeš nechat (pokud netoužíš po rychlém systémovém SSD a pokud ti komponenty vyhovují).
Zkus si prostudovat zde toto:
http://www.svethardware.cz/doporucene-p ... 2013/38177
možná tě něco zaujme.
Komponenty na výměnu - základní deska, procesor, paměti, grafická karta. Zbytek můžeš nechat (pokud netoužíš po rychlém systémovém SSD a pokud ti komponenty vyhovují).
A šlo by použít něco z toho, abych ušetřil nějaký penízek třeba na ten SSD. Možná ještě bednu (kme 8062 atx p4)
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Zář 2013 09:57) ---
A šlo by použít něco z toho, abych ušetřil nějaký penízek třeba na ten SSD. Možná ještě bednu (kme 8062 atx p4)
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Zář 2013 09:57) ---
čau prodám uplně nový pc kupovaný 17.7.2013 http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 2E011HUB01 kromě monitoru a s 1 TB HDD jinak vše sed , stál něco přes 13k , prodal kolem 10 , všech se můžeš zeptat že je to solidní sestava, dovezl bych ti ho až domů pokud bys měl zájem
No, anebo vezmi ten kolegou výše nabízený komplet- jen je třeba přikoupit ještě další paměť - aby jely v dual channelu. Se stejnými parametry, nejlépe i od stejného výrobce.
Předpokládám, že tam bude i záruka, takže nic neriskuješ.
SSD se ti do 14.000 i po přikoupení paměti stále ještě vejde.
Předpokládám, že tam bude i záruka, takže nic neriskuješ.
SSD se ti do 14.000 i po přikoupení paměti stále ještě vejde.
ano zaruka je, ke všemu mám originální krabice + hry bioshock infinite + novej tomb raider
Tak už je to jen na tobě , jak se rozhodneš. 
A abych ještě odpověděl na tvůj dotaz:
Díval jsem se na formát tvojí současné základní desky, je to atx, takže většina současných desek se tam vejde. Použít bednu tedy lze.
Dále lze použít:
Zdroj LC-POWER 480W (ale pozor, skutečně výkonnou grafiku pravděpodobně neutáhne).
HDD Samsung 500GB
klávesnice, myš
s Win 7 nevím - zřejmě je to oem, to se pak licence nepřenáší.
Monitor se většinou dá použít, jen je třeba podle toho koupit GK - myslet na to, aby pasoval konektor, nebo aspoň redukce.

A abych ještě odpověděl na tvůj dotaz:
Díval jsem se na formát tvojí současné základní desky, je to atx, takže většina současných desek se tam vejde. Použít bednu tedy lze.
Dále lze použít:
Zdroj LC-POWER 480W (ale pozor, skutečně výkonnou grafiku pravděpodobně neutáhne).
HDD Samsung 500GB
klávesnice, myš
s Win 7 nevím - zřejmě je to oem, to se pak licence nepřenáší.
Monitor se většinou dá použít, jen je třeba podle toho koupit GK - myslet na to, aby pasoval konektor, nebo aspoň redukce.
A důvod prodeje ? :)
Monitor pochopitelně mám taky, myš i klávesnici taky :)
... jinak moc nespěchám, času mám do vánoc dost :)
A ta grafická karta je jen 1 GB, stačí to na to abych rozjel Borderlands 2 na střední a víc ?
Monitor pochopitelně mám taky, myš i klávesnici taky :)
... jinak moc nespěchám, času mám do vánoc dost :)
A ta grafická karta je jen 1 GB, stačí to na to abych rozjel Borderlands 2 na střední a víc ?
měl jsem velký oči a chtěl hrát hry nicméně jsem hraním strávil pár hodin, mám tam nainstalovaný hry : grid 2 blacklist, dishonered a vše bez problemu na full detaily, ty ramky bych určitě dokoupil, já si chci koupit tablet, protože na ten pc fakt nemám čas.
Ok, tak dřív nebo později domluvíme :)
no já bych to chtěl prodat asi co nejdřív, jelikož bych ty peníze potřeboval , musim z toho něco zaplatit a tak :)
aha, tak já se pokusím zeptat :)
A je tam nějaký operační systém ?
A je tam nějaký operační systém ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2698