Sup ! tak uz jsme zase u dalsiho sestaveni PC pro kamose. Mohli by jste mi prosim postavit herní PC do 20K bez OS ? klasicky jen cista bedna pokud by to slo. je jedno kde to postavite. nejlepe na czc asi.. uz jenom kvuli tem novym grafikam co vysli.
Predem vam moc dekuji za odpovedi x)
Herní PC do 20K Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní PC do 20K
Nedá se to řešit v jednom tématu?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
To ja nevim.. ale jestli to tak musi byt tak bych od dalsi sestavy to psal jsem.. ale ja nevim. ja jsem treba takovy ze kdyz si nekdo sestavuje PC nekolikrat,tak si vzdy rad projedu forum nez aby to bylo vsechno v jednom. takhle si prectu jen ze je novy prispevek na herní PC a podivam se do neho lehce. ze v tom neni takovy bordel a vyzna se v tom clovek lip. nevim jestli to dela tady dela i vetsina lidi co se chteji neco naucit.. ale tedy pokud je v tom problem tak to budu psat vse sem. :)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Dělej to tak, že když dořešíš jedno téma, kde chceš 1 pc za 18K - tak fajfku, kde budeš chtít další pc za 20K - založíš nové téma..ale když budeš chtít další pc za 20K (jenom třeba, že to bude pro jiného kamaráda)
tak můžeš použít sestavu za těch 20K pro kohokoliv a nezakládat nové (pokud budou samozřejmě požadavky stejné, např. hry).
20 202,-
PS: ty ceny grafik jsou neuvěřitelně nízké, max super období na nové herní dělo.
2PS: grafiku tuhle Gigabyte ta MSI není totiž skladem.

20 202,-
PS: ty ceny grafik jsou neuvěřitelně nízké, max super období na nové herní dělo.
2PS: grafiku tuhle Gigabyte ta MSI není totiž skladem.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Noooo to zni dobre
dekuji za shrnuti warcraftane. tak pokud se prihodi dalsi nejaka ta sestava od jineho kamose tak uz vim co mam delat :) pac ja jsem takovy ten typ ze sleduji vase forum kazdy den.. xD a k te sestave jsem se chtel poptat ohledne toho chladice.. nebyl by lepsi tenhle ? http://www.czc.cz/silentiumpc-spartan-l ... 58/produkt je to novinka tak se chci prece jenom zeptat v cem je horsi nebo v cem je lepsi :) tusim ze akem to hazel i do jedne sestavy take herni.. jinak ti dekuji. ty ceny jsou fakt perfektni na ty grafiky. hlavne ten vykon se mi tam libi.

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Gelid je lepší, vítěj testů, nejlepší poměr cena/výkon, velký průtok vzduchu...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Okej. uzaviram tema a jeste jednou diky. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3311
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14