Herní sluchátka do 2000Kč Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

paklic9
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Herní sluchátka do 2000Kč

Příspěvekod paklic9 » 20 lis 2013 22:19

Zdravim, chtel bych poradit s koupi sluchatek, zatim sem nikdy nemel zadne drazsi, takze se v tom tak nevyznam. Zacnu uplne od zakladu. Vyplati se koupit nejake drazsi sluchatka? Poznaji usi vubec rozdil? Aby nedaval penize do neceho co skoro nepoznam.

A pokud jo, tak bych do nich urcite investoval. Pokud si je budu kupovat, tak cena by byla nejspis do 2 tisic nebo maximalne neco pres 2 tisic. Chtel bych od vas pomoc s vyberem, protoze se v tom fakt nevyznam. Nevim jakej je rozdil mezi hernima a ostatnima sluchatkama, ale spis na pc hraju a pri tom posloucham hudubu nebo pracuju a posloucham hudbu (hudbu posloucham na pc skoro porad, kdyz tam jsem). Dale by ty sluchatka meli mozna mit mikrofon (nevim jestli se to vyplati, napiste mi vas nazor) a pokud by na nich byl mikrofon, tak nejakej kvalitni co nebude sumet a delat podobne veci. Dale bych se zeptat jestli se vyplati si koupit bezdratove sluchatka? Osobne by mi to asi vic sedelo, protoze mi nekdy prekazi kabel od sluchatek nebo je kratkej, ale asi na nich bude horsi zvuk. A pokud bych si kupoval bezdratove, tak daji se koupit nejake co vydrzi dlouho? popripade existuje neco mezi dratovymi a bezdrátovými? (jako kdyz by dosla baterka, tak bych si pripojil drat), ale to asi neexistuje. Spis asi vymena baterek, to je asi lepsi.

PS: Omlouvam se, ze se ptam na skoro vsechno, ale moc se v sluchatkach a ve zvuku nevyznam. Popripade mi napise vas nazor a doporucte. Predem dekuji.

Reklama
PCLAMA123
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Herní sluchátka do 2000Kč

Příspěvekod PCLAMA123 » 20 lis 2013 22:27

Ja mam tyhle,jsou mega super jak na muziku tak na hry,mají velikou moznost nastavení a ovladaní maj uplne super..pro measpon..viz obrazek http://puu.sh/5ogPQ.jpg ale byli neco kolem 3tis

paklic9
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod paklic9 » 20 lis 2013 22:35

No, tak jako nechce se mi do sluchatek davat vic, ale max 2500 kc bych asi dal, ale to uz by se mi museli fakt libit.
Jinak spis me hodne zajma, jestli se vyplati bezdratove sluchatka? A taky jestli je lepsi mit mikrofon na sluchatkach nebo mit samostatny. Protoze hodne uvazuji o bezdratovych sluchatkach.

Widlajz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Widlajz » 20 lis 2013 22:36

Za 1. vyhnout se herním sluchátkám, za tu cenu Ti nabízí velmi málo. Je to prostě jenom předražený kus plastu.

Kvalitní uzavřené sluchátka jsou tyto: http://www.audigo.cz/Sluchatka/Domaci-u ... a-ATH-T500

Za 2. napiš na avmanii, tam Ti s výběrem určitě poradí, ale počítej s tím, že ti taky poradí ty AT-ATH500 /do cenové hladiny 2k je to nejlepší volba pro hráče.

Nepíšeš, jaké sluchátka jsi měl dodnes, ale nikdo Ti neřekne, jestli rozdíl poznáš nebo ne, každé uši jsou jiné. Pokud nejsi úplně hluchý na hudbu jako já, tak rozdíl asi poznáš.

A samozřejmě platí, čím kvalitnější sluchátka máš, tím kvalitnější si zaslouží zvukovou kartu, integrovaná zvukovka postačí, ale s interní se dostaneš mnohem dále, ale také platí, že je to větší investice.

EDIT: čtu, že chceš bezdrátový, na ty se rovnou vyprdni, kvalitní sluchátka mají kvalitní kabel, který se ti nebude snad plést + navíc ho mají dostatečně dlouhý.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750

paklic9
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod paklic9 » 20 lis 2013 22:46

No sluchatka co mam ted a co jsem mival. Vetsinou nejake od genius, presne nevim. Vetsinou to jsou ale nejake z kameneho obchodu do 300 kc.
Zvukovku co mam na pc nevim, ale pc mam stare, tak 2 a pul roku.
Na avmanii asi zkusim napsat.
Ale ja spis uvazuji o bezdratovych sluchatkach s mikrofonem, ale nevim jestli se bezdratove sluchatka vyplati a jestli se vyplati mit mikrofon na sluchatkach. To me spis zajma. :D

EDIT: Ok, tak asi na ty bezdratove kaslu, jen mi pripadalo jestli to neni pohodlnejsi, ale s tim mikrofonem porad nevim. Nekdy mi normalni mikrofon zavazi, takze mozna jestli neni lepsi koupit rovnou se sluchatkama. Ale tak doted jsem pouzival sluchatka s kabelem a bez mikrofonu. Jen me napadlo, jestli to neni lepsi.

Widlajz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Widlajz » 21 lis 2013 07:22

Na avmanii, Ti každý poradí, pokud chceš, kvalitní sluchátka, tak jedině bez mikrofonu a mikrofon dokoupit např. stolní, který ti nikdy nebude překážet.
Ty ATH500, pro tebe nejlepší volba.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750

paklic9
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod paklic9 » 21 lis 2013 10:34

Jeste jsem se dival na tyhle: http://www.alza.cz/razer-kraken-pro-black-d435009.htm Co si o nich myslite? Bud ty razer kraken pro nebo ty ATH500

A jeste bych mel jednu otazku. Mluvil si tady o zvukove karte? Jako kdyz budu mit blbou zvukovou kartu, tak nepoznam rozdil? Protoze nevim jakou mam zuvkovku. Nebo jsem te presne nepochopil, takze kdyby si mi to vysvetlil. Diky

Trongix
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Trongix » 21 lis 2013 10:35

Razer kraken 7.1 mam doma a nemuzu si stěžovat :)

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk

Widlajz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Widlajz » 21 lis 2013 10:47

Razer, předražený kus ničeho.

K té zvukovce, čím kvalitnější, tím podá lepší výkon. I s horší zvukovkou poznáš rozdíl, řekl bych, že o proti Genius sluchátkám, to bude znatelný rozdíl.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750

paklic9
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod paklic9 » 21 lis 2013 11:05

No praveze se mi libi ty ATH500, protoze maji zaruku 5 let oproti ostatnim. Hledam nejake co mi vydrzi.
Ty co mivam do ted, vydrzi tak 1-2 roky a pak se pokazi kabel, takze jde treba jen jedno sluchatko.
Takze chci nejake co vydrzi a jeste k nim je 5 let zaruka, takze mam jistotu, ze 5 let pojedou a pokud ne, tak reklamuji.

Jinak hledal jsem na jinych strankach, ale tahle stranka je nejlepsi cena + 5 let zaruka + doprava zdarma.
Chtel bych se zeptat, jestli by jsme mi jeste nepomohli najit nejakej dobrej mikrofon, aby nesumel a nehrcel a podobne veci a existuje nejakej co tlumi okoli? Protoze mam pokoj s bratrem, aby ho nebylo moc slyset, ale pokud ne, tak nevadi jsem na to ted zvyklej, ze ho vsichni slysi. Taky se v mikrofonech moc nevyznam, vzdy jsem takove vybaveni mel levne z kamenneho obchodu.

martingab
nováček
Stav:

Příspěvekod martingab » 21 lis 2013 13:02

Jestli chceš relativně frekvenčně vyrovnaný pohodlný sluchátka na kvalitní poslech za rozumný peníze, tak se vyprdni na "herní" sluchátka.
Rozhodně s kabelem.
Rozmysli si, jestli do toho chceš dávat 2 000, nejlepší by bylo, kdyby sis někde poslechnul AKG K44 nebo K77 a srovnal je s ATH-T500. Ty jsou někde jinde, ale otázka je, jestli ti to za ten rozdíl stojí. K44 Hrajou za ty peníze fakt dobře a jestli si doteď byl na noname sluchátkách za 300, tak to i tak bude nebe a dudy.
http://www.akg.com/K44+Perception-1039.html?pid=1191 cena od 650,- příp. bych se taky zamyslel nad K44.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 21 lis 2013 13:14

Tyhle jsou taky peckové! http://interlink.tsbohemia.cz/corsair-v ... 58457.html Skvěle tlumí okolní zvuk, mikrofon je čistý a hlasitý a jsou extra měkké a pohodlné a kabel je extrémně dlouhý. Ani je na hlavě neucítíš. :) Akorát jako nevýhodu jsem zpozoroval to, že se trošku motá kabel ( i když je látkový), nevím proč. Jinak na funkčnost to nemá vliv, takže mě to zas tak nějak nevadí.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
    od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3366
    od walderan Zobrazit poslední příspěvek
    18 led 2025 17:51
  • Herní sluchátka okolo 4 tisíc
    od Aurelian » 17 pro 2024 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    4127
    od Kadel33 Zobrazit poslední příspěvek
    22 pro 2024 22:11
  • Nová sluchátka
    od Riviera kid » 24 kvě 2025 08:40 » v Vše ostatní (hw)
    4
    3870
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    24 kvě 2025 18:47
  • Bezdrátové sluchátka
    od Dolpi » 28 lis 2024 06:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2703
    od Dolpi Zobrazit poslední příspěvek
    01 pro 2024 21:36
  • Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
    od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem