riesi sa tu jedna tema kde chce chalan hrat hry na ultra ale podla jeho prejavu je jasne ze tych financii vela nema tak som trocha hladal na czc komponenty ktore boli cenovo co najnizsie ale pateia do kvalitnych komponentov, vzislo s toho toto ale neviem ci to dokaze spustit hry na ultra vas nazor a postrehy ?
http://www.czc.cz/8a5crp816ugo9bbe715oc5d855/seznam
dokaze tato zostava spustit crisis 3 a BF na ultra ?
Re: dokaze tato zostava spustit crisis 3 a BF na ultra ?
na ultra při rozlišení 1920x1080 určitě ne podle mě. řekni co máš za rozlišení na tom strašně záleží a také záleží co si představuješ pod pojmem spustit
spustit to dokáže i nějakej celeron 1,5GHz. Jestli to bereš jako stabilně 30+FPS tak určitě ne

ello dere
jojo hrat na 35/40 fps
totiz to nieje zostava pre mna ale musel som sa spitat kedze ma ta poziadavka isteho uzivatela inspirovala k postaveniu zostavy za co najmanej financii a hrat na full HD ultra s minimalnymi stab.fps okolo hodnoty 35.
totiz to nieje zostava pre mna ale musel som sa spitat kedze ma ta poziadavka isteho uzivatela inspirovala k postaveniu zostavy za co najmanej financii a hrat na full HD ultra s minimalnymi stab.fps okolo hodnoty 35.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Při troše štěstí by se karta dala vytáhnout na takty 270X.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
hmm a skusil bynsi nieco poskladat
popripade tu zostavu mozes dat sem do tejto temy : viewtopic.php?f=40&t=121015
ale zda sa mi ze moja zostava ktoru som tam dal je teda asi najlacnejsia volba z moznych alebo by sa dalo este ubrat na ram nie ?
http://www.czc.cz/31rieuqm2cgdqa5g3qhlnavm03/seznam

popripade tu zostavu mozes dat sem do tejto temy : viewtopic.php?f=40&t=121015
ale zda sa mi ze moja zostava ktoru som tam dal je teda asi najlacnejsia volba z moznych alebo by sa dalo este ubrat na ram nie ?
http://www.czc.cz/31rieuqm2cgdqa5g3qhlnavm03/seznam
Nauč se psát :) pokud vim tak ty jsi to resil uz několikrát 
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
viem písať len som lenivý dávať si pozor na gramatiku a slovosled keď som online.
sorry, ak vám to vadí budem sa snažit prejavovať sa tu písanou formou ako človek nie ako neandertálec
A máš pravdu mám rád pc preto som tu a výber komponentov do zostáv za čo najmänej financií je výzva.
Každý nemá 20-tisíc korun aby si kúpil nadpriemerne vybavené pc a väčšinou sa tu striedajú taký ľudia tak ma zaujímalo kde je hranica medzi herným PC ktorým sa dá hrať na ultra pri priemerných FPS a kde to je už zostava pri stabilných 50+ FPS.
sorry, ak vám to vadí budem sa snažit prejavovať sa tu písanou formou ako človek nie ako neandertálec

A máš pravdu mám rád pc preto som tu a výber komponentov do zostáv za čo najmänej financií je výzva.
Každý nemá 20-tisíc korun aby si kúpil nadpriemerne vybavené pc a väčšinou sa tu striedajú taký ľudia tak ma zaujímalo kde je hranica medzi herným PC ktorým sa dá hrať na ultra pri priemerných FPS a kde to je už zostava pri stabilných 50+ FPS.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
seznam pc her s detaily na ultra s 128 bitovou sběrnici a QHD 1440p
od walderan » 26 čer 2025 19:41 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3522
-
od Alferi