Zdravím,
jelikož jsem podlehl slevám na Steamu a koupil si pokračování mého oblíbeného Euro Truck Simulatoru, tak jsem se těšil jak si zajezdím, ale nějak mi umřel volant co jsem měl, tak jsem nucen koupit nový :) Rád bych Vás tedy poprosil zda-li by jste zhodnotili ten, který jsem vybral nebo popř. našli lepší aleternativu.
Od volantu požaduji hlavně to aby měl řadící páku, bohatě stačí obyčejná sekvenční. Na starém jsem ji měl a docela jsem si na ni zvyknul a asi by se mi blbě jezdilo :) Cenově bych byl rád, kdyby jsem se vlezli do 1000Kč. Vím, že je to poměrně omezující, takže nakonec moc na výběr asi nebude :)
To co jsem zatím našel :) : http://www.alza.cz/canyon-cng-gw3-d369466.htm
Předem děkuji :)
Výběr volantu Vyřešeno
Výběr volantu
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
Re: Výběr volantu
+
Cena
FeedBack
270° což je dost
Spousta tlačitek
Skvěle drži na stole
Pěkny vzhled
Nehlučne otačeni volantu
-
Trošku vyš pedaly
Po čase trošku vržou pedaly (muže mit jen muj volant)
Tenký plast paček pod volantem
Silna pružina vravejici volant
Reaguje až po trošku většim vychyleni volantu asi 3°+
Cena
FeedBack
270° což je dost
Spousta tlačitek
Skvěle drži na stole
Pěkny vzhled
Nehlučne otačeni volantu
-
Trošku vyš pedaly
Po čase trošku vržou pedaly (muže mit jen muj volant)
Tenký plast paček pod volantem
Silna pružina vravejici volant
Reaguje až po trošku většim vychyleni volantu asi 3°+
tento volant mám a je dobrý
+velký
+řadicí páka
+spousta užitečných tlačítek
+kabel na playstation 2,3 a USB
+pogumovaný
+plastové úchytky
-pomalejší reakce při otočení volantu-zatočení auta do prudkých zatáček (nevím jestli je to u všech her ale u flat out ultimate carnage ano)
Tento volant mě překvapil rozměry a plastovými úchytkami, protože některé volanty mají přísavky které nedrží

+velký
+řadicí páka
+spousta užitečných tlačítek
+kabel na playstation 2,3 a USB
+pogumovaný
+plastové úchytky
-pomalejší reakce při otočení volantu-zatočení auta do prudkých zatáček (nevím jestli je to u všech her ale u flat out ultimate carnage ano)
Tento volant mě překvapil rozměry a plastovými úchytkami, protože některé volanty mají přísavky které nedrží
Dobře děkuji, nejspíš ho objednám :) nechám to zatím odemčené a pokusím jak přijde napsat nějaký svůj postřeh 

Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
Re: Výběr volantu Vyřešeno
Ehm, tak trochu jsem zapomněl, že jsem psal, že napíšu své postřehy na volant, ale lepší pozdě než vůbec 
Takže celkově jsem s koupí velice spokojen...
Plusy:
+ příjemný materiál, dobře se drží
+ sekvenční řadící páka
+možnost připojit volant k PS 2,3
+ poměrně dobré upevnění ke stolu
Mínusy:
- zbytečně moc zvednuté pedály, stačila by klidně polovina
- podle mého nešťastne vyřešené připojení pedálů k volantu, kde musíte trochu ohnout kabel volantu aby jste mohli protáhnout i kebel pedálů
- u některých her se mají dvě tlačítka stejnou fuknci, takže některé nejdou nastavit
- mohlo zde být HW tlačitko na zapnutí/vypnutí vibrací u některých her není možné vibrace nastavit a někdy to může vadit
Nakonec jsem vypsal docela dost mínusů, ale jsou to drobné mouchy a celkově můžu volant maximálně doporučit a jsem si téměř jist, že za tu cenu moc lepších volantů není
Zamykám...

Takže celkově jsem s koupí velice spokojen...
Plusy:
+ příjemný materiál, dobře se drží
+ sekvenční řadící páka
+možnost připojit volant k PS 2,3
+ poměrně dobré upevnění ke stolu
Mínusy:
- zbytečně moc zvednuté pedály, stačila by klidně polovina
- podle mého nešťastne vyřešené připojení pedálů k volantu, kde musíte trochu ohnout kabel volantu aby jste mohli protáhnout i kebel pedálů
- u některých her se mají dvě tlačítka stejnou fuknci, takže některé nejdou nastavit
- mohlo zde být HW tlačitko na zapnutí/vypnutí vibrací u některých her není možné vibrace nastavit a někdy to může vadit
Nakonec jsem vypsal docela dost mínusů, ale jsou to drobné mouchy a celkově můžu volant maximálně doporučit a jsem si téměř jist, že za tu cenu moc lepších volantů není

Zamykám...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4181
-
od VojtouNerCZ
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 19:28