Ahoj, no už jsem tu jednou psal... mám určitý obnos a chci to utratit za nějaké zařízení na hry. No obnos ani tak nemám, chci jen říct, že (teď mě ukamenujte, já to vím, ale nemůžu za to) si to pořídím na splátky. Tedy moji rodiče mi to zařídí na splátky, dovolili mi maximálně 20 000 Kč.
A já jsem si řekl, že to dám do PC, ale pak jsem si uvědomil, že 20 000 - monitor (2500) - OS (2200) = 15 300 na PC. Už jsem si to jakš takš postavil, ale doopravdy je to za tu cenu málo výkoné (tedy pro mě), ale jinak fajn... tak jsem se rozhodl, že to objednám, ale je tu problém. Tím, že je to na splátky a já to dělám přes czc.cz (montáž), tak se to musí udělat přes e-shop (z důvodu, že v KV je to partnerská prodejna a tam to nejde).
No a rodiče to nechtějí přes e-shop a i kdyby tak to trvá týden, protože nastavení splátek a vytisknutí dokumentů a zaslání poštou do určité společnosti, týden čekat na posouzení, pak se to objedná a sestavuje se to 3 dny +- další dny než to přijde, pak čekat, kdy si to můžu vyzvednout a jsme na dvou týdnech a to je fakt něco.
Takže PC je fajn, ale není na něj GTA V a to já chci, ale i kdyby vyšlo teďka v březnu, tak možná by to šlo na ten PC, ale asi ho neobjednám, protože je to naprd. A na ty splátky je to fakt moc :/ nejsme nejbohatší.
Tak mě napadla možnost konzole PS3, ale pak zase je tu PS4, ale nejsou zase finance, takže PS3. U PS3 to jde cenově i splátkově někde v elektru. Vyšlo by to na krásnejch 12 000 Kč, ale nemám TV ani monitor, tedy bych musel koupit TV = konzole 7600 + TV 7200 + nějaký hry = 16 000 Kč, možná levněji. Nechci rodiče zatěžovat. Ale pak jste mi tu radili, že je to zbytečné jít do PS3, že budu potom nadávat, že jsem idiot, že nemám ty hry atd... ¨
Tak PC ne, PS3 ne? Tak co? PS3 mi přijde asi zatím nejpřijatelnější, mě to postačí na 2 roky, stejnak jdu za nějakej rok a půl na střední a nebudu mít na to čas, tak to bude nejlepší.
Ale pak mě napadla jedna věc! A docela dobrá a docela by se mi to i líbilo!
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-tabl ... 504190.htm
Je to jakoby PC v malém, mě by to stačilo jako PC, budu si tam dělat věci do školy a brouzdat po internetu atd... ale! /je tu zase PS3, když pomyslím, že bych si koupil ten tablet, bylo by to dobrý, ale zase bych myslel, že nemám PS3 a nemůžu si zahrát ty skvělé hry :/
Mám svoje 3500 našetřeno a tedy zbytek splátky.
Nevím co mám koupit, je to venku, kvůli čemu se furt cukám, kvůli splátkám! My jsme nikdy nebyli bohatí, jen jsme Ti střední řady lidí a jen tak 18 000 Kč nemáme, ale rodiče byli vždy hodní a vše mi dopřáli a já jsem jim vděčný a proto chci, aby to bylo zároveň nejlevnější, aby jim to nedělalo potíže, z finančních důvodů.
Splátky jsou cesta do pekel, já to vím ://
Co by jste udělali vy?
PS3, co mám dělat - koupit, nekoupit? Vyřešeno
Re: PS3, co mám dělat - koupit, nekoupit?
Ja bych koupil za 3900 Kc bazarovou PS3 a ovladac
http://www.playcentrum.cz/playstation-3 ... 105501.htm
A k tomu postupne hry, pocinaje GTA V a pak nejaky monitor s HDMI vstupem.
http://www.playcentrum.cz/playstation-3 ... 105501.htm
A k tomu postupne hry, pocinaje GTA V a pak nejaky monitor s HDMI vstupem.
-
- Pohlaví:
A TV? Nemám TV... ale těch 12GB za 3600 ano a GTA V + TV = 10 000 Kč +- = ano to by šlo :)
Pocital jsem ze nejakou TV doma mate, tak zatim to pouzivat s ni.
Jestli potrebujes TV nebo monitor a jak velkou zalezi na tom, z jake vzdalenosti na to chces koukat - monitor bude levnejsi, protoze nema TV tuner.
Monitor muzes poridit taky v bazaru, jedina podminka je aby mel HDMI vstup a nejake rozumne rozliseni.
Jestli potrebujes TV nebo monitor a jak velkou zalezi na tom, z jake vzdalenosti na to chces koukat - monitor bude levnejsi, protoze nema TV tuner.
Monitor muzes poridit taky v bazaru, jedina podminka je aby mel HDMI vstup a nejake rozumne rozliseni.
-
- Pohlaví:
No TV máme, ale problém je, že doopravdy obyčejnou starou tlustou Samsung z roku X. Jinak budu to sledovat asi ze vzdálenosti 1-2 metry z postele spíše do výšky. Takže bych preferoval FULL-HD 32". Pokud bude velikostně monitor stačit na tvé doporučení, budiž...
PS3 ti bude fungovat i s CRT televizi, jen to bude mit mensi rozliseni. Vzdyt stacila na PSX i PS2.
Monitor bude stacit v pripade, ze budes sedet pred nim - zobrazena plocha bude srovnatelna s vetsi televizi, od ktere ale sedis dal.
Monitor se da poridit kolem 3000 Kc, primo v bazarech urcite jeste levneji.
http://www.alza.cz/23-fujitsu-sl23t-1-d475389.htm
Do 10.000 Kc by ses vesel i s timhle - da se to pouzivat i jako televize, staci pripojit antenu.
http://www.alza.cz/21-5-lg-m2253d-ips-tv-d417473.htm
Monitor bude stacit v pripade, ze budes sedet pred nim - zobrazena plocha bude srovnatelna s vetsi televizi, od ktere ale sedis dal.
Monitor se da poridit kolem 3000 Kc, primo v bazarech urcite jeste levneji.
http://www.alza.cz/23-fujitsu-sl23t-1-d475389.htm
Do 10.000 Kc by ses vesel i s timhle - da se to pouzivat i jako televize, staci pripojit antenu.
http://www.alza.cz/21-5-lg-m2253d-ips-tv-d417473.htm
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pořád si můžeš ke konzoli místo TV koupit monitor. Jestli máte, jak píšeš, málo peněz, zamyslel bych se opravdu nad tou PS4. Jestli jsi ochotnej dát 8000 za starou PS3 a 8000 za televizi, popřemejšlej nad tim, jestli neni lepší vzít PS4 za 11 tisíc a k tomu FullHD monitor za 4-5 tisíc.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
-
- Pohlaví:
Darth Vader... to sice jo, ale já koupím za 11 000 Kč PS4 za 4 000 Kč monitor a jsme na 15 000 Kč a kde jsou hry? Hm, nevím asi koupím nějaký ten tablet.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když si koupíš PS3 za 7 a televizi za 8, tak jsi na 15.. A kde jsou hry?
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
PS3 za 4, TV za 3, to je 7. A na hry zbyde dost penez. Hry je mozno kupovat postupne.
Ono jedine co je potreba koupit hned je PS3 + 1 hra.
Ono jedine co je potreba koupit hned je PS3 + 1 hra.
-
- Pohlaví:
Smím se zeptat? Co je pravdy na tom, že odejde PS3 hned po záruce? Hodně se o tom mluví, že po záruce odejde. Kámoš ho má 4 roky a neodešel, tak nwm...
PS3 je za 7,5 + TV 7,2 a dvě hry jsou v balení (AC4 a Last of Us) a říkám, že mám svoje 3500 Kč, takže nějaký 3 hry koupim (když koupim nový PS3).
PS3 je za 7,5 + TV 7,2 a dvě hry jsou v balení (AC4 a Last of Us) a říkám, že mám svoje 3500 Kč, takže nějaký 3 hry koupim (když koupim nový PS3).
Stare PS3, ty se prehrivaly. Novejsi slim verze uz ne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1218
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
11 úno 2025 13:45