Ahoj, potřebuji PC sestavu do 6.000 Kč. PC sestava bude sloužit ke kancelářské práci (internet, kancl. programy, filmy atd.). Žádné hry se hrát nebudou. Disk, zdroj a bednu mám. Vybral jsem tyto komponenty, prosím o jejich zhodnocení a případné námitky. Díky za jakékoliv postřehy.
http://www.czc.cz/1jv880c0kqh4ca6fmpi7dhak14/seznam
PC sestava do 6000 Kč
Re: PC sestava do 6000 Kč
ahoj jestli to je na kancelářské použití jak říkáš tak ta sestava není špatná :)akorát otázka kolik máš ten zdroj...kolik W?
Řekl bych, že pro kancelářské použití stačí kolem 250W, takže na výkonu moc nezáleží. Spíš by mě zajímala značka/typ a stáří 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no tak nějak sem to myslel
:)

Na zdroji toho moc napsaného není. Co jsem z toho vyčetl ta je toto: Eurocase ATX-450 JSP. Stáří nevím, zdroj jsem dostal.
no tak uvidíš jestli to utáhne :) mimo to zdroj seženeš za 300,-
Ostatní komponenty jsou ok? Nebo byste ještě něco vyměnili?
Někde by na něm mohl být datový kód, z kterého se dá stáří vyčíst. Ale také nemusí.
Jinak přestože je Eurocase "nedůvěryhodná" značka, vzhledem k výkonu bych se ani nebál ho tam nechat. Jestli se Ti nějak podaří zjistit to stáří, tak když mu bude víc jak 6-8 let, vyměň ho, ale jak říkám, pro kancelářskou práci s odpovídající sestavou Ti stačí výkon 250W. Takže do toho zbytečně necpi prachy za 750W zdroj

Jinak přestože je Eurocase "nedůvěryhodná" značka, vzhledem k výkonu bych se ani nebál ho tam nechat. Jestli se Ti nějak podaří zjistit to stáří, tak když mu bude víc jak 6-8 let, vyměň ho, ale jak říkám, pro kancelářskou práci s odpovídající sestavou Ti stačí výkon 250W. Takže do toho zbytečně necpi prachy za 750W zdroj

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
pozor já sem neřekl ať tam cpe 750w zdroj
:) měl sem namysli třeba 300w je to do kanclu tež si myslím že by mu to mělo utáhnout :)

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
mikes1962 píše:mimo to zdroj seženeš za 300,-
Tak to bude jiste kvalitni kousek

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
mikes1962: Ale nebuď tak chytlavej
Tvůj příspěvek jsem vůbec neměl na mysli

zeus: To samé, co tam má teď, takže volovina

zeus: To samé, co tam má teď, takže volovina

náhodou na aukru seženeš levně a dobře
:)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1693
-