Nová DVD a CDrom sata kabel Vyřešeno
Nová DVD a CDrom sata kabel Vyřešeno
Ahojky kamaradovi odcházi mechanika přestáva přehřávat věci aji instalační soubory tak jestli by jste mi nějakou nedali přijatelnou aji s vypalovanim :)
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Re: Nová DVD a CDrom sata kabel
V dnešní době má cenu přemýšlet nad BLU-Ray, která dovede DVD i CD. Cena BLU-Ray jednovrstvých 25 GB médií je kolem 30 Kč. Sám kupuji jen značku Plextor, i když je asi 3x dražší než ostatní vypalovačky, ono se někdy vyplatí připlatit. Až ty bude po koupi vypalovačka každou chvíli kazit média, poznáš že jsi nakonec prodělal (mě se takhle vymstila vypalovačka LG).
Problem je, ze Plextor ziskal skvelou povest na CD vypalovackach pred 15 lety. Tak jsme prubezne nakupovali Plextory s tim, ze je to nejkvalitnejsi co je na trhu. Bohuzel - z hlediska zivotnosti mechaniky a kvality vypalovani neni lepsi nez jine znacky. Ale ty CD vypalovacky kupovane kolem roku 2000 funguji vsechny doted, coz se o novejsich mechanikach rict neda.
Samsung, LG - ani s jednim neudela chybu. Plextory se myslim dneska prodavaji jen v Japonsku a mozna v USA, aspon je nevidim v ceniku zadneho velkeho dovozce.
Samsung, LG - ani s jednim neudela chybu. Plextory se myslim dneska prodavaji jen v Japonsku a mozna v USA, aspon je nevidim v ceniku zadneho velkeho dovozce.
I když už Plextor není co býval, pořád se vyplatí. Životnost 2-3 roky je pořád stejná, i u CD Plextor, měl jsem 2. Kvalita a nekazivost médií - na Plextor ostatní stále nemají, to s LG je přímo lež! Plextor sice nemají všude, ale v ČR se koupit dá, jinak bych BLU-Ray Plextor asi doma neměl. Nesmíš prostě věřit každému ...
-
- Pohlaví:
Já sice nejsem žádný znalec mechanik, ale na velmi staré LG jsem vypálil spoustu DVD, možná kolem stovky a stále funguje.
Já vím že to není závratné číslo, ale funguje
Já vím že to není závratné číslo, ale funguje

Palime na tom media urcena pro programovani vyrabene elektroniky. Kazde medium pred pouzitim prochazi testerem, ktery opticky kontroluje citelnost a kvalitu zapisu. Tudiz z kazdeho kusu je i protokol o testu.
Plextor neni lepsi a LG neni horsi nez ostatni.
Plextor neni lepsi a LG neni horsi nez ostatni.
Lži jako ta o nedostupnosti Plextora. Na objednávku a ve vybraných (lepších) prodejnách lze sehnat!
Ano, mas tedy dve mechaniky a mas pravdu. Ja mam 400 mechanik, 200.000 vypalenych disku a lzu, s tim si ale osobne dovolim nesouhlasit 
Schvalne se podivej na prumyslove vypalovaci roboty, jake se do nich montuji mechaniky. A to jsou zarizeni, u kterych je kvalita zapisu na prvnim miste. Kdyby LG byl takovy smejd, proc tam ty mechaniky jsou? Ty mechaniky maji i certifikat pro tvorbu DVD masteru (pro lisovani DVDcek), ale tomu asi taky nebudes verit, takze je to jedno.
Bluray Plextora nevidim v zadnem ksefte, kde objednavam dily na pocitace. Pokud o nejakem vis kde je skladem, dej link.

Schvalne se podivej na prumyslove vypalovaci roboty, jake se do nich montuji mechaniky. A to jsou zarizeni, u kterych je kvalita zapisu na prvnim miste. Kdyby LG byl takovy smejd, proc tam ty mechaniky jsou? Ty mechaniky maji i certifikat pro tvorbu DVD masteru (pro lisovani DVDcek), ale tomu asi taky nebudes verit, takze je to jedno.
Bluray Plextora nevidim v zadnem ksefte, kde objednavam dily na pocitace. Pokud o nejakem vis kde je skladem, dej link.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 17 led 2014 20:27, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Marně pátrám v paměti, ale nějak nemohu nalézt firmu která by mohla mít 400 mechanik na programovani vyrabene elektroniky. Ty děláš v Číně?
Podle ceho tu firmu hledas? Tenhle udaj zcela urcite neni verejny. V jednom robotovi mas treba 10 mechanik, na kazdem pracovisti mas 2-4 roboty. Ono k tomu zase tak velkou firmu nepotrebujes.
Robot vypali medium, projede to testerem, naprogramuje se s tim zarizeni, projede testerem, atd atd, kdyz tester vyhodi chybu, medium to vyhodi ven a vypali dalsi. Automaticky proces.
Ja treba na LG mechanikach palim mastery pro lisovani, doted nebyl jediny problem s citelnosti. Jedina znacka, o ktere vim ze byly problemy byl Lite On (a Sony, coz je to same).
Robot vypali medium, projede to testerem, naprogramuje se s tim zarizeni, projede testerem, atd atd, kdyz tester vyhodi chybu, medium to vyhodi ven a vypali dalsi. Automaticky proces.
Ja treba na LG mechanikach palim mastery pro lisovani, doted nebyl jediny problem s citelnosti. Jedina znacka, o ktere vim ze byly problemy byl Lite On (a Sony, coz je to same).
Naposledy upravil(a) petr22 dne 17 led 2014 20:15, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3437
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 19:50