Chtěl bych se zeptat, jakou novou grafiku koupit místo GTX 460
http://interlink.tsbohemia.cz/gigabyte- ... 06496.html kopil jsme ji za cca 4100 kč před lety
http://www.gigabyte.cz/products/vga/spe ... c-1gi.html -oficiální stránky výrobce
Grafika bohužel odešla a asi nemá moc smysl kupovat tento starý model který navíc nejde sehnat v dobe nákupu měla vynikající pomer cena/výkon
Chtěl bych něco čím bych si pomohl a za cenu cca 4000-6000 kč čím nižší tím líp :)
Na PC občas upravuji foto sem tam něco střihnu a Hraji HRY
Chtěl bych zůstat u nVidie kvůli CUDA a Phyx ale pokud me přesvedčíte tak bych koupil klidně i AMD(ATI)
přemýslím o http://interlink.tsbohemia.cz/gigabyte- ... 65720.html
nebo o tom že bych koupil GTX660
A nebo jestli počkat jestli pujde cena dolu nebo nějaké nové modely nevím klidně ještě nějaký čas vydržím(cca června) a obejdu se bez hraní
četl jsem že mají vjít nějaká nová architekrura Maxwell :
http://notebook.cz/clanky/technologie/2 ... o-rok-2014
ale říkámsi jestli mi to nebude už brzdit zbytek PC
RAM 4*2GB=8GB 1333Mhz CL7
CPU AMD Phenom X4 965 3,4Ghz
Zdroj 550 W
Na zkladovce mám sice jen PCIe 2 ale prý to není takový problém tam zapojit kartu S PCIe 3.0 výkons se zase tak neliší co jsme viděl na netu
Výběr nové grafiky
Re: Výběr nové grafiky
Nová archiutektura určitě vyjde, a když počkáš rok, tak koupíš pětkrát výkonější grafiku za tyhle prachy. A pokud dva, tak desetkrát výkonější.
Takhle se nakupovat nedá, nový technologie jsou tady furt, takže pokud máš prachy tak kup, čekání na lepší moc velkej smysl nemá. To bys nakonec nenakoupil nikdy.
Takhle se nakupovat nedá, nový technologie jsou tady furt, takže pokud máš prachy tak kup, čekání na lepší moc velkej smysl nemá. To bys nakonec nenakoupil nikdy.
Just Fucking Google It!
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
spis bych se priklonil k r9 270x za ty penize
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
tux píše:Nová archiutektura určitě vyjde, a když počkáš rok, tak koupíš pětkrát výkonější grafiku za tyhle prachy. A pokud dva, tak desetkrát výkonější.
Ano to je pravda že bych takhle nikdy nekoupil. Ale beru to tak že když už ted vyšly ty horší modely s novou architekturou tak za jak dlouho by mohyl přijít ty co by mohly zaujmout ty co mají větší požadavky ?? za měsíc 2 3 či za pul roku ??? to by mě zajímalo.
prachy budou :)
já bych ani neměnil(ale smetam už to šlo poznat že to není ideální) kdyby se sní nestal to co se sní stalo klesl jí výkon a začla se sekat sem tam obrazovka a padaly ovladače stejně tak jako se objevoval BSOD
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Bře 2014 21:30) ---
beather píše:spis bych se priklonil k r9 270x za ty penize
Proč zrovna tuhle tu ? a nabízí i něco jako je u nVidie CUDA a phyx nějakou obdobu já se o ně příliš nezajímám. Zatím vše předchozí jsme měl nVidiu cca od roku 2002 co jsem měl první pc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4057
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
25 říj 2024 15:06
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9547
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 2315
-
od FELINY
24 zář 2024 17:18
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4937
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 4
- 2621
-
od Kincl6