Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli u této sestavy bude stačit zdroj a jestli se grafika vleze do této bedny. Prosil bych kdybyste mi bednu nebo zdroj popřípadě změnili, ale nepřesahovat limit už tak jsem ho přesáhl http://www.czc.cz/5d1mlauv58ilr9vtk2sjis2gi7/seznam
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
třeba proto, že máš víc Wattů za lepší peníze...navíc tahle řada fortronu není vůbec špatná.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Aha, on by měl mít opravdu těch 34A celkově na +12V větvi, tomu se mi nechtělo věřit. Pro Seasonic mluví certifikovaná účinnost, 3 roky záruka, alespoň primar osazen kvalitním kondíkem a ověřenost.
A mohl bych se zeptat jestli je jinak moje sestava za ty prachy dobrá? Nebo mně když tak prosím vás nějakou sestavte za stejné prachy, ale i s monitorem a vším co tam mám. Díky
HERNÍ PC | http://www.twitch.tv/ovisekjirka | CPU: Intel® Core™ i9 9900K @4.70GHz GPU: NVIDIA GeForce MSI GTX 1080 Ti GAMING X MB: Gigabyte Z390 Aorus PRO (v1.1) RAM: ADATA XPG SPECTRIX D60G 16GB (2x8GB) DDR4 3200 HDD 1: Seagate Barracuda 1TB HDD 2: Western Digital 250GB SSD: Samsung SSD 860 EVO, M.2 - 250GB MONITOR: BENQ XL 2411 24" 1920x1080, 144Hz
Já bych bral tu od mmfmoc... ta je naprosto v pohodě, bez nějakých připomínek. Ta tvoje není postavena špatně, ale není to ono, je tam špatný výběr komponentů. Místo GTX660 tam dej R9 270X a Seasonic 500W zdroj. Jinak ber tu od mmfmoc.
Protože si budu asi na Vánoce kupovat nový pc (lepší) a do něj bych chtěl právě základku g43 a tu grafiku 660 bych si chtěl ponechat v této sestavě. Jinak bych si tu základku potom musel kupovat a to jsou další peníze. Proto je lepší si ji dát do této sestavy a pak si ji dát do nového pc.
HERNÍ PC | http://www.twitch.tv/ovisekjirka | CPU: Intel® Core™ i9 9900K @4.70GHz GPU: NVIDIA GeForce MSI GTX 1080 Ti GAMING X MB: Gigabyte Z390 Aorus PRO (v1.1) RAM: ADATA XPG SPECTRIX D60G 16GB (2x8GB) DDR4 3200 HDD 1: Seagate Barracuda 1TB HDD 2: Western Digital 250GB SSD: Samsung SSD 860 EVO, M.2 - 250GB MONITOR: BENQ XL 2411 24" 1920x1080, 144Hz
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...