Dobrý den,
dneska jsem si našetřil/dostal 50k a chtěl bych jsem vás poprosit o sestavení PC, PC by mělo sloužit na hraní,stříhání videa a normální práci chtěl bych do těch 50k dát, OS,monitor,myš,klávesnici,sluchátka a samohřejmě bednu se střevama taktovat nebudu předem děkuji za jaké koliv návrhy a odpovědi a doufám že vás neotravuju.
S pozdravem,GhostCZ
PC do 50k
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC do 50k
Už tu máš pár vláken, ve kterém chceš nové PC. Koupíš si ho tentokrát? To je jedno, stejně se nudím...
http://www.czc.cz/avf7esjateg6ebjcgr6nj0m6td/seznam,ale pochybuji,že si to koupíš...
GhostCZ píše:taktovat nebudu
Čti prosím

Bez taktování se tam vejde 2x R9 290X...
Za 50 tisíc a netaktovat?To je hřích,můžu mu to postavit o 10k levněji bez taktování,jak chce (PS:pochybuji,že si ten PC koupí).
Rád bych podotknul, že ta myš - A4tech Bloody Gamming V8 je slušně řečeno shit. Mám tu už třetí kousek a opravdu katastrofa. První se po postavení na stůl viklala (jak jsou dole ty podložky tak neseděly rovně na stole), druhá taktéž a teď mám třetí a ta už je skoro dobrá, ale stále se viklá - takže půjde opět na reklamaci a tentokrát už si vemu zpátky peníze.
Myš vypadá na první pohled pěkně, ale to zpracování a kvalita je pekelné... První dva dny po vyndání z krabičky je v celé místnosti cítit chemický zápach (asi jak je povrch myši pogumovaný) a zůstane vám i na rukou. Tlačítka v porovnání s myší Genius za 250 Kč mají takový divný odpor a kolečko myši (u té současné, u předchozích 2 jsem to nezkoumal) je o necelý 1 mm blíže k pravé straně. Vzadu svítí myš červeně (mřížka + ruka) - podobně jako když máte u notebooku "stand-by režim" svítí to třeba 5 sekund, pak to pomalu pohasne a opět se to pomalu rozsvítí. Ale co jsem četl, tak to snad není stand-by režim ale chlubí se tím že ta myš "dýchá"
Prostě a jednoduše doporučuji se této myši vyhnout!
Myš vypadá na první pohled pěkně, ale to zpracování a kvalita je pekelné... První dva dny po vyndání z krabičky je v celé místnosti cítit chemický zápach (asi jak je povrch myši pogumovaný) a zůstane vám i na rukou. Tlačítka v porovnání s myší Genius za 250 Kč mají takový divný odpor a kolečko myši (u té současné, u předchozích 2 jsem to nezkoumal) je o necelý 1 mm blíže k pravé straně. Vzadu svítí myš červeně (mřížka + ruka) - podobně jako když máte u notebooku "stand-by režim" svítí to třeba 5 sekund, pak to pomalu pohasne a opět se to pomalu rozsvítí. Ale co jsem četl, tak to snad není stand-by režim ale chlubí se tím že ta myš "dýchá"

Prostě a jednoduše doporučuji se této myši vyhnout!
Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit
Dvakrát to říkat nemusíš.
Hřích to není, bude mít větší výkon... vleze se tam 2x R9 290X, taktovat nemusí.
Počkej si na sestavu od Adyse, jsem na tabletu a nějak se mi to nechce stavět
Hřích to není, bude mít větší výkon... vleze se tam 2x R9 290X, taktovat nemusí.
Počkej si na sestavu od Adyse, jsem na tabletu a nějak se mi to nechce stavět

Nechceš to locknout?Hlavně nepiš,že je to pro kamaráda,to už si napsal už asi u 5 témat

- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Zatím bych to udělal takhle http://www.czc.cz/cvjbke242kjbrbbcm0aee844re/seznam
Naposledy upravil(a) Adys301 dne 24 čer 2014 19:15, celkem upraveno 1 x.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”