Upgrade stávajícího PC
Upgrade stávajícího PC
Zdravíčko, mám už pár měsíců tuhle sestavu http://www.czc.cz/a1llkq6rjuj25bt1c4psbbcg9a/seznam . Ted mi zůstalo pár zbytečných peněz a přemýšlím co bych upgradnul. Tak se chci zeptat čím začít a tak. Na peníze nekoukejme,prostě co by se hodilo vyměnit za něco lepšího. Samozřejmě nechci novou sestavu ale dejme tomu že mam 5-10k navíc co bych mohl hodit do počítače. Díky za rady,snad to není offtopic
- Krajic chleba
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Upgrade stávajícího PC
Tak pokud by to mělo být tak do 10K tak asi grafiku za lepší pak nic moc se nedá SSD máš možná jestli chceš další disky nebo mechaniku
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Momentálně to máš celkem vyvážené, maximálně tak koupit grafiku - pak ti pojede všechno na max plynule, ale aby to mělo smysl, tak bys musel koupit GTX 970 (ideálně od MSI).
(poznámka: R9 290 stojí o něco méně a stačila by bohatě výkonem taky, ale s tímhle zdrojem bych to dlouhodobě neriskoval - sice bys to rozjel, ale životnost zdroje by šla dolů třeba na polovinu než se stávající máložravou kartou).
(poznámka: R9 290 stojí o něco méně a stačila by bohatě výkonem taky, ale s tímhle zdrojem bych to dlouhodobě neriskoval - sice bys to rozjel, ale životnost zdroje by šla dolů třeba na polovinu než se stávající máložravou kartou).
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Upgrade se ti nevyplatí raději si ty peníze nech na později.
Mě spíš štve že třeba když hraju CS:GO nebo víceméně jakoukoliv hru a v pozadí mám puštenej livestream tak mám velký dropy FPS ingame.. Když jsem kupoval tuhle sestavu myslel jsem že to nebude problém,ale asi bych musel investovat víc penízků.
Když už mam tady seznam mojí sestavy,tak ať nezakládám nové téma. Dokoupil jsem si druhou obrazovku,připojil ji na grafiku a když na jedný hraju nějakou hru(náročnější) tak ta druhá problikává,lítaj tam linie atd. Čím to může být? Díkyy
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 80
- 29976
-
od desperado007
Zobrazit poslední příspěvek
13 čer 2025 18:42