Obnova pc
Obnova pc
Dobrý večer ,měl sem PC které se mi nedávno porouchalo konkretně zaákladová deska ,šla do kytek a tak sem se rozhodl ho trochu vylepšit.Proto bych prosil o radu.Zůstala mi cese ze zdrojem 550 W ,dva harddisky DW 500 GB ,graficka karta Nvidia GeForce 8800 GTS oc a dvě ddr paměti.A teď bych potřeboval poradit jakou základovou desku s procesorem bych měl použít ,když bych na tomto pc chtěl stříhat video v Pinnacle 18 v AVCHD a hrát nové hry alespoň na to nejnižší nastavení.Ta grafika je už stará ale slyšel sem že v některých případech muže vypomoct procesor takže i starší grafika potom stíhá.Pokud by mi někdo teda napsal díly co bych potřeboval byl bych rád a předem dík.Pokud možno tu nejlevnější verzi nepotřebuju značkové komponenty.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Obnova pc
Paměti do nové desky nedáš. Jediné co je asi použitelné, je ten zdroj, skříň a disk. U zdroje je to na pováženou, protože co když tu desku odpálil on??
V podstatě rada zní - buď nový základ nebo koupit na bazaru desku pro DDR2 paměti (pokud možno i s procesorem).
V podstatě rada zní - buď nový základ nebo koupit na bazaru desku pro DDR2 paměti (pokud možno i s procesorem).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Dík za info a neporadil bys mi jakou kartu s jakým procesorem bych měl koupit?O tom zdroji popřemýšlím až bych věděl kolik mě bude stát ,ten zbytek.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
To se musíš vyjádřit.
Nová deska + CPU + paměť, v novém něco stojí.
Stará deska + CPU, na bazaru taky něco stojí. Záleží na penězích.
Nová deska + CPU + paměť, v novém něco stojí.
Stará deska + CPU, na bazaru taky něco stojí. Záleží na penězích.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Dal bych do toho asi 4000 kč,vím je to nic moc.Ještě bych se chtěl zeptat jakým programem nebo způsobem mám vymazat HDD do čista.Mám totiž jeden HDD 500 GB z minulého počitače kde sou oddíly C s Windows XP a D pro vše ostatní.Tento disk sem zasunul do šuplíku a přes notebook sem vymazal vše co na oddílech bylo jen ty oddíly nevím jak na ně.Dík za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3282
-
od Speed_dead