jdu sem hlavně poprosit o zkušenosti od jiných uživatelů :). Hned vysvětlím proč těch 600.
Kdysi jsem dlouhá léta fungoval na A4Tech X7, stála mě cca 500. Myš se výborně držela, za celou dobu mi neodešlo žádné tlačítko (a to se např. při moba hře naklikám). Avšak na těch gumových povrzích se dost chytal pot s prachem a povrch se začal ztrácet pře očima.. řekl jsem si, že vyzkouším kvalitu a šáhnul jsem po Razeru Imperatorovi. Povrch na úchytech prstů je opět tytam po cca roce a půl. Dobře, to bych asi přežil, hold mam kyselinu místo potu :). Ale co mě opravdu naštvalo je, že mi myš blbne - dvojkliky jak u LTM tak u kolečka (při hře se to ztratí (to mi připomíná, že jsem ještě nehrál FPSko od té doby

Tím tedy přecházím k tomu, že myši nad 1000,- ne a raději si koupit 2x levnější. Tak tedy prosím o rady, předběžně jsem si vybral takto:
A4Tech BG V8 core2
A4Tech BG V2 Ultra Core3
CM storm Alcor tahle už jde přes můj rozpočet nové politiky

- Rád bych nějakou s měnitelnym dpi na myši, postranními tlačítky, krátkou odezvou a trošku specifičtější výběr - upřednostňuju celý horní kryt s tlačítky v jednom kuse (bez drážek) - ale není to podmínka.
Díky za jakékoliv rady a zkušenosti.