Dobrý den, to jsem zase já. V minule položeném tématu jsem se rozhodoval, kterou GK vybrat. Bylo mi porazeno, že si mám raději místo GTX 760 vybrat GTX 960. Asi po 1 hodině mi to přišlo docela rozumné. Ale teď jakou GTX 960. Byla mi doporučena MSI GTX 960 2GD5T OC 2GB. Jenže jsem člověk, který si docela potrpí na desing. Tedy chci aby to mělo nějaký výkon, ale také aby to bylo tiché a dobře to vypadalo. Proto chci vše stilizovat do černo-červené barvy. A zde je ten kámen úrazu. MSI GTX 960 2GD5T OC 2GB je černo-bílá. To by nebyl takový problém, já bych si klidně koupil tu MSI GTX 960 GAMING 2GB, ale nejde mi do hlavy proč je cca o 500,-kč dražší.Je to snad kvůli vyššímu taktu jádra, či Twin Frozer V (do 60C se větráky netočí, tedy je to pasiv) nebo snad kvůli desingu ?
Opravdu nevím a nechci, aby můj nový PC byl hlučnější než ten dosavadní, nebo snad, aby byl v něm nejhůře zvolený poměr cena:výkon:hlučnost:desing.
Ano vím to, jsem velmi náročný, ale když to bude můj první PC, který má za něco stát, tak ať opravdu stojí.
Předem děkuji za odpověď