chtěl bych poradist s výběrem herního PC, respektive bych chtěl nějak ořezat již jednu sestavu, co jsem si podle internetů vybral. Protože 35k je na mě docela dost, chtěl bych si totiž koupit i nějaké příslušenství. Hrát na bezdratu za 300,- a pochybné klávesnici od microsoftu za 500,- se mi zrovna nechce.
http://www.czc.cz/7418ause9si15athjbi2v6ksm6/seznam - ten zdroj byl cca za 2,5k, jenže se už v czc neprodává. Což je jedno, sestavu stejne budu kupovat jinde, tady sem to jenom naházel do seznamu. Je to jediná věc na které nehodlám šetřit. Mám se šetřením na zdrojích opravdu dost špatných zkušeností. Takže bych byl rád za něco spolehlivého (3x mi shořel euroneco, tu značku nechi už nikdy vidět). Také bych se rád vyhnu čemukoli co má na sobě nálepku ASUS.
Co se týká šetření, je tu i možnost vynechat obyč HDD. Mám doma dvě z NASky, ale nevím je je to s jejich šifrováním, jsou celkem nové...NASku se mi nikdy nepodařilo kvuli neveřejné IP zprovoznit podle mých představ. Navíc je na tom práce, na můj vkus, moc pomalá. Předem dík za každý názor a pomoc

EDIT: Tak sem ten seznam aktualizoval. Co na něj říkáte teď? Už by to šlo, nebo je ještě co vylepšit?