Dobrý den, včera večer mi přestala fungovat moje stará (původní) sluchátka, která jsem dostal k telefonu a tak bych se rád poohlédl po nových. Udělal bych to sám, ale opravdu tomu nerozumím. Takže abych nějak upřesnil to, co si představuji: Asi určitě by se mělo jednat o špunty, které mají dobrou izolaci zvuku a při pohybu moc "nevodí" zvuk, dále aby se hudba s nima dala poslouchat a nezněla tak, jako s těma původníma.. To bylo opravdu strašné, Aby ta sluchátka nějak vypadala. Nechci kupovat věci podle vzhledu, ale myslím, že u něčeho co budu mít v uších skoro 6 hodin denně by asi nebylo vhodné, aby to vypadalo nějak.. no.. snad chápete co tím chci říct :) Teď jsem si uvědomil, že jsem ještě nezmínil cenu. Rád bych se vešel do 2500,- To je opravdu strop. Když to bude méně rozhodně se zlobit nebudu a byl bych rád za každé osobní zkušenosti.
Předem děkuji
Sluchátka k telefonu
Re: Sluchátka k telefonu
http://www.luxusni-elektronika.cz/akg-k ... ce=adwords
Tyto sluchátka do uši můžu doporučit, měl jsem je taky, melo by ti to jít, jaký máš telefon ?
Tyto sluchátka do uši můžu doporučit, měl jsem je taky, melo by ti to jít, jaký máš telefon ?
Grafická Karta: MSI GeForce 960GT 4G
Procesory:Intel Core i5
Síťový adaptér:NVIDIA nForce Networkink Controller
Monitor: BenQ 16:9
Herní myš: Logitech G700
Ta vypadají opravdu zajímavě :) ale kamarád který kupoval k375 mi říkal, že se mu hrozně rychle porouchala.. Tak nevím. Telefon mám lumii 930
Já mám lumia 535 a normálně jsem si je koupil a fungovaly, hraje to nádherně pvladaci panel taky v pořádku, samozřejmě je to na tobě, navrhl jsem ti je protože je muzu doporučit mel jsem je dlouho, pak jsem je prodal kámošovi
Hmmm a jakej je rozdíl mezi k376 a k375?
Popř. počkám, jestli mi sem hodí ještě někdo něco a podle toho se rozhodnu. Každopádně díky za návrh a zkušennost
Popř. počkám, jestli mi sem hodí ještě někdo něco a podle toho se rozhodnu. Každopádně díky za návrh a zkušennost

Harribel píše:Hmmm a jakej je rozdíl mezi k376 a k375?
To opravdu netuším jaký je mezi nimi rozdíl

Nemáš zač

Aha.. no, tak jestli nimi není téměř žádný patrný rozdíl, tak asi vezmu k375
Nebo měl by někdo ještě jiný návrh? :)
Nebo měl by někdo ještě jiný návrh? :)
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jako nevím, ale na jejich webu píšou u K375: Smartphone control - Iphone
U K376 Android.
Ale když už vybíráš tak drahá sluchátka, zkus napsat karlos-ovi, zde na fóru, už se tu moc nezdržuje, ale na hudbu je tu největší znalec.
U K376 Android.
Ale když už vybíráš tak drahá sluchátka, zkus napsat karlos-ovi, zde na fóru, už se tu moc nezdržuje, ale na hudbu je tu největší znalec.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Ano.. právě to mě také zmátlo.. ale když tady Hackers píše, že mu s windows phonem fungovala v porádku.
Karrexi mohl bys mi sem nějak linkout jeho profil ? předpokládám, že mu mám napsat Private message.
Karrexi mohl bys mi sem nějak linkout jeho profil ? předpokládám, že mu mám napsat Private message.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Sestava v profilu.
A i ta tam mají psaná, že jsou kompatibilní s androidem.. No.. soukromou zprávu jsem odeslal, tak snad se mi poštěstí a dočkám se odpovědi ^^
Tak karlos se prý ve špuntech nevzná a zajímá se jen o studia.. Teď opravdu nevím, co mám vzít.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr telefonu pro tchyní
od HelFix » 03 lis 2024 15:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3104
-
od richchie
Zobrazit poslední příspěvek
04 lis 2024 19:28
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 4119
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Výběr chytrého telefonu pro Taťku
od klimA. » 04 pro 2024 02:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2174
-