Zdravím, jsem tu znova. Tentokrát bych chtěl porovnat dvě sestavy přičemž jedna je založená na Haswell, druhá na Skylake ddr4.
1. http://www.czc.cz/cnuu94sth2ihk800uv43dj30hd/seznam
2. http://www.czc.cz/bdat7sk906glnbc3alv4mu0rfd/seznam
1-2 Chtěl bych poradit která je na tom lépe, cenově jsou na tom stejně, jelikož u 2 je odebrán SSD disk.
2. Sestavu bych potřeboval zkontrolovat jestli padne vše do sebe. A následně obě porovnat. Jde mi hlavně o cena/výkon. Za co nejmíň největší výkon jak by to chtěl asi každý viď.
Děkuji předem za jakékoliv odpovědi.
Herní PC (20K+-) Vyřešeno
Re: Herní PC (20K+-)
Obě sestavy mají stejný výkon, protože rozdíl ve výkonu mezi Haswellem a Skylakem je cca jenom 5%. Osobně bych vzal Haswell, příplatek u Skylaku se moc neoplatí.
- Drifty
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Taky bych chtěl ať je sestava co nejlépe připravena do budoucna.
Potom bych se chtěl zeptat proč mi bylo řečeno že nemám jít do GTX 960 4GB ale radši do 2GB. Když jsou na tom stejně, jenom více gb, za skoro stejnou cenu.
A podpora DDR4 není taky žádné plus? Jedná se hlavně o 2. sestavu ve které je právě zařazeny skylake + o 2gb lepší grafika a ddr4 ramky
Potom bych se chtěl zeptat proč mi bylo řečeno že nemám jít do GTX 960 4GB ale radši do 2GB. Když jsou na tom stejně, jenom více gb, za skoro stejnou cenu.
A podpora DDR4 není taky žádné plus? Jedná se hlavně o 2. sestavu ve které je právě zařazeny skylake + o 2gb lepší grafika a ddr4 ramky
4GB GTX 960 nevyužije, je to zbytečný ppříplatek. Rozdíl mezi DDR3 a DDR4 nemáš šanci poznat.
Rozdíl mezi Haswell a Skylake je jenom v ceně, tedy za Skylake si připlácíš za "novou generaci", která ti nenabídne nic kromě výkonnějšího grafického jádra, které stejně využiješ, když budeš mít grafickou kartu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 4101
-
od sign0r
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 06:48