Ahoj!
Má někdo z vás zkušenosti s nákupem Swiftech chladičů? Existuje v Čechách (nebo jinde v Evropě) firma, co by Swiftechy prodávala bez šílené přirážky a za rozumnou cenu shippovala do CZ?
Mám v plánu pořídit si 240X2 a trochu se bojím nechávat si ho zaslat přes Atlantik (navíc nechci platit 80$ jen za přepravu a přijít o jakoukoliv rozumnou možnost případného RMA).
Díky za reakce! :)
Swiftech v Čechách
Re: Swiftech v Čechách (a vaše zkušenosti)
Teď jsem to našel i na Německém, nikdy jsem Amazon nepoužíval, takže mě nenapadl. A ta tisícovka navíc za možnost lokálního RMA a shipping je docela fajn :)
BTW Jaké máte se Swiftechem zkušenosti? Hlavně by mě zajímala X2 řada, pokud jí někdo už má.
BTW Jaké máte se Swiftechem zkušenosti? Hlavně by mě zajímala X2 řada, pokud jí někdo už má.
Re: Swiftech v Čechách
Porovnavas ceny s DPH a 2letou zarukou a bez DPH a s 1 letou zarukou.
Nejde o to na jakem Amazonu to najdes, ale od jakeho prodejce.
Ten za 170 Euro ti to napriklad neposle.
Nejde o to na jakem Amazonu to najdes, ale od jakeho prodejce.
Ten za 170 Euro ti to napriklad neposle.
Ten za 170€ mi to pošle, a dokonce zdarma (až to bude skladem). Akorát si to budu muset vyzvednout v Německu, což ale zas takový problém není :)
Nikde nenacházím které ceny jsou s DPH a které bez a ani délku záruky. Kam se mám dívat? :)
Nikde nenacházím které ceny jsou s DPH a které bez a ani délku záruky. Kam se mám dívat? :)
Jakakoliv cena mimo EU je obvykle bez DPH a pouze s rocni zarukou (u prodejce).
Cena 170Ecek je prilis podobna cene v USA, to bych spis veril tem francouzum co to maji za 200 Euro a udajne skladem.
http://www.ldlc.com/fiche/PB00204939.html
Ono by to bylo nejjednodussi koupit v USA, ale nevejde se to do palubniho zavazadla a v kufru to nekdo bud rozmlati, nebo ukradne.
Cena 170Ecek je prilis podobna cene v USA, to bych spis veril tem francouzum co to maji za 200 Euro a udajne skladem.
http://www.ldlc.com/fiche/PB00204939.html
Ono by to bylo nejjednodussi koupit v USA, ale nevejde se to do palubniho zavazadla a v kufru to nekdo bud rozmlati, nebo ukradne.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”