Dobrý den,
potřeboval bych prosím doporučit kvalitní reprosoustavu 5.1. klasicky s dobrým poměrem cena/výkon.
Při "Hledat" jsem toho moc nenašel a tak zakládám tohle téma, koukal jsem např na tyhle jsou dobré, popř. nějaké lepší v podobné cenové hladině? klidně doporučte dražší.
děkuji,
mám to pro kamaráda.
5.1 Reprosoustava
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
5.1 Reprosoustava
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Re: 5.1 Reprosoustava
Zdravím,
obávám se že v této cenové hladině toho moc nevymyslíš a tak bych taky volil ty Geniusy. Doma máme několik reprosoustav 2.1 a 2.0 od Geniusu a hrají vzhledem k ceně slušně.
obávám se že v této cenové hladině toho moc nevymyslíš a tak bych taky volil ty Geniusy. Doma máme několik reprosoustav 2.1 a 2.0 od Geniusu a hrají vzhledem k ceně slušně.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 5.1 Reprosoustava k TV
dobře, pošlu a uvidíme, co na to řekne, zda-li je i ochoten do toho víc přisypat, protože vím, že kvalitní repra si vezmou hodně kč.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”