Dobrý den,
prosím o pomoc s výběrem PC sestavy včetně monitoru, OS, klávesnice a myši. Počítač bude sloužit kamarádce studující na střední škole se zaměřením na grafický design (hlavně práce ve Photoshopu) a na hraní. Cenový limit je 30 tisíc, taktovat se nebude.
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli je dobrý nápad koupit OS na Aukru/Ebay (např. tady), zdá se mi to podezřele levné.
Předem děkuji
PC do 30k s monitorem a OS Vyřešeno
PC do 30k s monitorem a OS
Naposledy upravil(a) sim20 dne 25 črc 2016 20:19, celkem upraveno 1 x.
Re: PC do 30k s monitorem a OS
Nikdo nic?
Zkusil bych něco sám, ale netuším kolik bude vhodné investovat do monitoru a kolik do samotného PC..
Díky :)
Zkusil bych něco sám, ale netuším kolik bude vhodné investovat do monitoru a kolik do samotného PC..
Díky :)
Re: PC do 30k s monitorem a OS Vyřešeno
23 352,- Kč + Sapphire RX 480 Nitro (+7199,-)
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
Moc děkuji, zrovna jsem přemýšlel, jestli radši nepočkat na nereference RX 480.
Co ty Windows z Aukra, můžu je bez obav vzít?
Co ty Windows z Aukra, můžu je bez obav vzít?
Vždyt ti tam hodil nereferenci, určitě si počkej až se naskladní. A na aukru se může občas najít nějaký vykuk, co může posílat stejný klíč třeba více lidem a Microsoft ti ho časem blokne.. Ale možná budeš mít štěstí, navíc když ztratíš 200 nemusí tě to tak mrzet 

Vždyt ti tam hodil nereferenci
To vím, špatně jsem se vyjádřil, předchozím komentářem jsem myslel to, že bych to udělal stejně.
Moc Vám všem děkuji, zítra to objednám, na kartu počkám. Nevíte kdy by měly být dostupné?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4258
-
od Noski
Zobrazit poslední příspěvek
18 bře 2025 19:35