Odstranění vibrací u vodního chlazení

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Fiba
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Odstranění vibrací u vodního chlazení

Příspěvekod Fiba » 09 srp 2016 04:20

Zdravim.
Mam problem s vibracema u vodniho chlazeni. Koukal jsem se na net cim bych to mohl odstranit a nasel jsem tohle:

https://www.czc.cz/akasa-ak-mx003/64863/produkt nebo https://www.czc.cz/noctua-na-sav2-anti- ... 40/produkt

ale bojim se ze to ty vetraky neudrzi a potom mi to jen nadela paseku v pc. Vetraky jsou smerovane dolu takze tomu moc neverim. Nevite cim jeste bych to mohl odhlucnit? Na novou case ted nemam, ale casem si urcite koupim Define R5, nebo neco od NZXT, Corsair, pripadne BeQuiet. Kazdopadne ted potrebuju jen necim odstanit ty vibrace.

Pokud by to melo ty vetraky udrzet tak bych do toho sel, ale docela se toho bojim.

Chlazeni je Corsair H100i V2 Performance a case Zalman Z11 Neo
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Odstranění vibrací u vodního chlazení

Příspěvekod petr22 » 09 srp 2016 06:57

Osobne bych to vodni chlazeni prodal a koupil kvalitni vzduchovy chladic.

Ten je levnejsi a bude chladit lepe nez all-in-one vodni chlazeni a nebude zpusobovat vibrace.

Ciste technicky ve skrini z konzervoveho plechu budou nejake vibrace porad, je treba vymenit ventilatory, ne jen jejich uchyceni.

Fiba
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Odstranění vibrací u vodního chlazení

Příspěvekod Fiba » 09 srp 2016 08:30

Prodavat to nebudu kdyz uz jsem do toho dal tolik penez :D spis bych potreboval vyresit to uchyceni aby to odfiltrovalo ty vibrace. Jinak toho vodnika mam castecne i kvuli vzhledu.

Odesláno z Mi4W
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”