Ahoj , poradíte prosím jakou grafiku mám koupit k sestavě http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/publ ... -c04406509. Chtěl bych hrát war thunder a obcas dayz apod.. , ted mi padají fps ve warthunderu z 50 na 20 i na nizke detaily.. Nvm co mám vybrat aby to utáhl zdroj a bylo to kompatibilní se zakladní deskou adt... Myslíte že grafiku dokáže nainstalovat i amatér, nebo to mám radši dát do servisu ?
Právě jsem zjistil že můj zdroj má ubohých 180w http://www.ebay.com/itm/NEW-ORIGINAL-HP ... 2000306457 . Bylo by možné dokoupit jen grafiku ,nebo je nutny i nový zdroj? A co základní deska ? Můžu dát max. 5000 Kč. Koukněte na to prosím někdo, já sem lama
Za ten procesor sem ještě rád horší bylo když sem zjistil že gtx 745 4gb má paměť ddr3 a na hry je to slabota Až to koupím stačí jen stáhnout ovladače? Nemusí se nastavovat něco v biosu..? Díky za rady
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu " PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 " (nedávam konkrétny...
Ahoj, tak ještě bych rád poprosil ohledně rady s výběrem vhodného Gpu. Pc hp z620 jsem zprovoznil, cpu je 2x xeon e5 2665,128gb ram a grafika je firepro v4900. Pc používám na domácí plex server, ovládání 3d tiskáren s klipperem, slicování a...
Poslední příspěvek
Tak abych to uzavřel. Narazil jsem na problémy s výkonem při streamování videí s titulkama-tenhle xeon sice transkódování jednoho videa ještě dává ale jakmile se pustí něco i na jiné televizi, tak už výkon nestačí. Bohužel neumí QSV a upgrade CPU na...
Chtěl bych poradit s výběrem vhodné zvukovky k DAW. Má představa se asi taková: Zvukovku nebudu používat k nahrávání mikrofonu, kytary, bicích, kláves atd. Proto nepotřebuji audio vstupy a fantomové napájení. Potřebuji zvukovku připojit přímo do...
Poslední příspěvek
Ptal bych se na forech muziky, třeba jako:
nebo si zajdi popovídat (podle toho, odkud jsi) do KytaryCZ v Praha Modřanech, Muziker atd.
Měl bys uvést kategorii ceny, ve které se pohybuješ.
Jaký konkrétně notebook jen s 2x USB máš?