Ahoj!
Budu si pořizovat 3x Dell U2414H a sháním k nim rameno, které přidělám na stůl (ideálně s "příchytkou" na hranu stolu) a monitory zavěsím pomocí VESA na něj.
Našel jsem zcela ideálního kandidáta, ale bohužel, Amazon sám produkt do CZ nedodává a jediný reseller, který ano, si účtuje 100$ za shipping.
Hledal jsem i na německém a britském amazonu, kde ale všechny vyhovující byly stejný příběh - buď je do ČR neposílají, nebo si účtují poštovné vyšší než cena samotného produktu.
Proto se obracím na vás, dokážete mi poradit, kde bych takovýhle mount sehnal, ideálně v cenové relaci 2-3k?
Díky!
Stojan na tři monitory
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Stojan na tři monitory
Tady si snad vybereš - http://tinyurl.com/je5jq3y
Dej si pozor na nosnost - musí být min 11kg

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Um, jo, teď si příjdu jako blbec, že mě to nenapadlo 
Našel jsem dva:
https://www.patro.cz/produkt/1077011514 ... stavitelny
http://www.conrad.cz/drzak-lcd-monitoru ... ny.k416081
Oba mají dostatečnou nosnost a 24" monitor zvládnou - je tam něco, co přehlížím, co by z jednoho z nich udělalo lepšího kandidáta?

Našel jsem dva:
https://www.patro.cz/produkt/1077011514 ... stavitelny
http://www.conrad.cz/drzak-lcd-monitoru ... ny.k416081
Oba mají dostatečnou nosnost a 24" monitor zvládnou - je tam něco, co přehlížím, co by z jednoho z nich udělalo lepšího kandidáta?
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Upřímně řečeno, já bych monitor na něco takového nezavěsil, bez toho, aby to bylo upevněno pevně do stolu, To uchycení stůl stejně poškodí a pokud je to nějaká lrsklá deska, tak ani při maximálním utažení dle mého nezaručí dostatečné tření a tím stabilitu (přecejenom, hmotnost 3 monitorů není malá, a páka je tam taky dost velká...). Takže já bych se díval buď po něčem co se upevňuje skrz desku šroubama (+ dostatečně velké podstavy) nebo co jde na to uravit. Je pravda, že nemám zkušenost s takovým stojanem, ale systém uchycení je stejný jako u mlýnku na mák, a to stojí tak akorát za mák... Je pravda, že tady to bude většinu času stát a nebude se na to šahat, ale i tak, pokud nemáš zadek stolu ke zdi, trval bych na něčem co se připevňuje napevno...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Stůl má 3.5cm tlustou celodřevěnou desku a je zády ke zdi, takže pád ani prolomení desky nehrozí. Zátěch nějakých 30kg by měl i přímo uprostřed zvládnout, a kdyby ne, tak se dá rozložit přidaným prknem pod ním, které se přichytí ještě na stranách.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Já nemyslel, že by se zlomila deska, spíš že to z ní sjede, ale pokud to je ke zdi, tak by to mohlo být OK.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

A nějaká rada k tomu který z těch dvou je lepší?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Podle obrázku, první ti dá lepší nastavení monitorů, co se týče umístění, ale ty je chceš asi co nejvíc k sobě?
Druhý vypadá pro to vhodnější a stabilnější, protože je čistě na jedné tyči, ovšem nebudeš si je moc třeba víc zakřivit.
Druhý vypadá pro to vhodnější a stabilnější, protože je čistě na jedné tyči, ovšem nebudeš si je moc třeba víc zakřivit.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jeden holý monitor (připravený na upevnění do stojanu) váží (pokud si době vzpomínám) dle specifikací 3.65kg. Proto jsem psal, ať se podíváš po stojanu, co má nosnost minimálně 11kg.
P.S. Občas si člověk říká, jak to, že na to nepřišel sám. Jenže dojde mu to, až když to vidí.
P.S. Občas si člověk říká, jak to, že na to nepřišel sám. Jenže dojde mu to, až když to vidí.

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Speed_dead: Teď nechápu. Jeden má nosnost 24kg, druhý 30kg. Tímpádem zavěsit tam tři čtyřkilové monitory by neměl být problém... nebo jsem něco nepochopil?
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Neměl být žádný. Jen že některé stojany na tři monitory měly nosnost i jen 8kg. Což je pro 3 x 3,65kg málo. Stojany ze seznamu jsem už nijak zvlášť neprohlížel a tak jsem nevěděl, jakou mají nosnost.
Chtel bych te upozornit nez si ty monitory koupis.
Nema hezky barvy
Sedel jsem u nej (tata jich ma v praci 14) a barvy jsou vyblity, display hazi hrozny odlesky, ma spatny pozorovaci uhly.. nedoporucuju. Vybiral jsem ho puvodne misto iiyamy, kterou jsem vracel ze stejnyho duvodu. Tohle nebylo o nic lepsi.
Navic jeden z nich mel v rohu takovej zvlastne zahnutej obraz.. ale asi to byl vadnej kus.
IPSko uz bych si znova nekoupil a byt tebou tak se podivam po VAcku :)
Monitor za 3000 ma lepsi barvy jak tenhle.
Nema hezky barvy

Sedel jsem u nej (tata jich ma v praci 14) a barvy jsou vyblity, display hazi hrozny odlesky, ma spatny pozorovaci uhly.. nedoporucuju. Vybiral jsem ho puvodne misto iiyamy, kterou jsem vracel ze stejnyho duvodu. Tohle nebylo o nic lepsi.
Navic jeden z nich mel v rohu takovej zvlastne zahnutej obraz.. ale asi to byl vadnej kus.
IPSko uz bych si znova nekoupil a byt tebou tak se podivam po VAcku :)
Monitor za 3000 ma lepsi barvy jak tenhle.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1913
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 20:07