Příspěvekod petr22 » 15 čer 2017 06:46
Topi, a to tak, ze hodne. Coz ve spojeni s bezolovnatym cinem, ktery vysoke teploty nema rad, vytvari smrtici kombinaci. Bezolovnaty cin opakovanym zahrivanim praska, takze cim vice se notebook zahriva, tim drive odejde zakladni deska. A urcite nechces notebook ani v zaruce reaklmovat, ani brzy po zaruce vyhazovat.
Ve stolnich pocitacich ma starsi AMD jediny problem - polovicni vykon proti Intelu. U notebooku ma nejenom vyrazne nizsi vykon proti Intelu, ale produkuje podstatne vice tepla. Notebooky s AMD procesorem a AMD grafickou kartou odesly kazdemu o kom vim, ze si je koupil. Ano, jsou levnejsi nez Intel, proto je lidi kupuju. A kdyz mi je donesou na opravu, tak je vyhazuju.
Z hlediska zivotnosti by byl idealni notebook s Intel procesorem a Intel grafickou kartou integrovanou v procesoru, jenze na nem si moc nezahrajes. Proto to co chces je notebook s Intel procesorem a Nvidia grafickou kartou.
Prvni AMD, ktere je po velice dlouhe dobe vykonove srovnatelne s Intelem je Ryzen, jenze ten v notebookach jeste neni a ty chces koupit pouzity notebook.
Kdybys koupil 2x stolni pocitac, bylo by to podstatne lepsi z hlediska herniho vykonu nez notebooky.