Dobrý den,
Chci si postavit nový herní počítač, vím přibližně co chci, ale od vás bych uvítal menší pomoc s výběrem značek komponentů atp.
Moje požadavky jsou takové:
CPU - intel core i7 8700k
GPU - nvidia geforce gtx 1080ti
cena - do 50 000kč
SSD disk mám, takže ten tam dávat nemusíte.
A ještě mám dotaz ohledně grafiky. Neplánuje nvidia na začátku roku nějakou novinku, která by odstrčila 1080ti na vedlejší kolej?
Budu rád, když mi pošlete návrhy na sestavy a nějaké názory.
Předem děkuji
Herní PC do 50 000 Kč
Re: Herní PC do 50 000 Kč
Požadavek na hlučnost?
Předpokládám, že taktovat se bude.
Nástupce GTX 1080 Ti je ještě daleko. A i bájná "GTX 2080", která tu podle některý věštců měla být už v tomto prosinci, nevyjde nijak brzo - očekával bych nejdříve Q2 2018, dost možná i později.
Předpokládám, že taktovat se bude.
Nástupce GTX 1080 Ti je ještě daleko. A i bájná "GTX 2080", která tu podle některý věštců měla být už v tomto prosinci, nevyjde nijak brzo - očekával bych nejdříve Q2 2018, dost možná i později.
Hlučnost nějak moc neřeším. Samozřejmě ze čím tišší, tím lepší.
Taktoval bych rad, ale určitě bych se do toho nepouštěl sám, protože jsem to ještě nikdy nedělal.
Taktoval bych rad, ale určitě bych se do toho nepouštěl sám, protože jsem to ještě nikdy nedělal.
Předběžný návrh, mrkni na to, když tak cokoliv poupravíme https://www.czc.cz/blpq0k5m8mibfa0bdb6h162jb8/seznam
8700K je na hry zbytečný, spíše bych ušetřil na 8600K.
@Donald64 nevím jestli je to vtip, ale není tam SSD.
@Donald64 nevím jestli je to vtip, ale není tam SSD.
Lup1no píše:SSD disk mám, takže ten tam dávat nemusíte.
Llang0 - není to vtip

Donald64 píše:Předběžný návrh, mrkni na to, když tak cokoliv poupravíme https://www.czc.cz/blpq0k5m8mibfa0bdb6h162jb8/seznam
Vypadá to moc pěkně, jen mě mrzí, že HDD a case nejsou skladem. Ale tak to už je detail.
Dotaz ke GPU:- jaký je rozdíl mezi tou co jsi poslal a touhle: https://www.czc.cz/msi-geforce-gtx-1080 ... 44/produkt
A dočetl jsem se že má za pár dní vycházet MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING X TRIO. nebude lepší počkat na tohle?
jinak rozdíl ve výkonu GK s čipem gtx 1080ti asi nebude moc veliký že? Ať už je to od kteréhokoliv značky.
Dotaz k CPU chlazení: bude dostačující? prý tento procesor dokáže pěkně zatopit

Dotaz ke zdroji: nebude lepší vzít nějaký silnější, aby byla rezerva?
Donald64 píše:Lup1no píše:SSD disk mám, takže ten tam dávat nemusíte.
Llang0 - není to vtip
Aha... já to přehlíd

@Lup1no F33 bude jako chlazení stačit i na OC, ale pokud budeš chtít jít přes ~4.5GHz, bylo by vhodné koupit lepší - U12S, Ninja4, Grandis, NH-D14, ...
650W zdroj stačí bez problému i s rezervou. Pokud bys chtěl něco lepšího, můžeš vzít Seasonic Prime.
@Llag0 Díky! :)
HDD i Case by měly být skladem za 3 dny. RM750x je delší a nemohu zaručit, že při jeho osazení nebude kolidovat se spodním ventilátorem (jako u Define R4), pokud bys ho tedy plánoval osadit. Freezer 33 je dostatečný, lepší bych vzal v případě, že se provede Delid, to by potom mělo smysl, jinak se teplo hůře přenáší a lepší chladič s teplotami nic moc nesvede. Rozdíl mezi 1080Ti ve verzi Gaming a Armor je celkem značný, stačí porovnat chladiče, na czc jsou fotky, tak se klidně podívej - rozdíl tedy nebude ve výkonu, ale v provozních vlastnostech.
Aha, ale lepší provozní vlastnosti má ta gaming?
A co ta GTX 1080Ti GAMING X TRIO co má být k dostání začátkem prosince. taky tedy budou rozdíly pouze v provozních vlastnostech?
A co ta GTX 1080Ti GAMING X TRIO co má být k dostání začátkem prosince. taky tedy budou rozdíly pouze v provozních vlastnostech?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3157
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14