Notebook do 13000kč Vyřešeno
Notebook do 13000kč
Dobrý den, poradil by mi někdo nějaký dobrý notebook do 13000kč? Chtěl bych si koupit na vánoce, ale moc tomu nerozumím.Vím že za 13000kč se nedá koupit moc dobrej notebook. Hlavně aby rozjel hry jako: Counter Strike: Global Offensive,Farming Simulator 2017,Euro Truck Simulator 2 a aby jela hra alespoň na 60 fps.. Předem děkuji za odpovědi :)
Re: Notebook do 13000kč
Nic výkonnějšího než https://notebooky.heureka.cz/lenovo-ide ... k/#section jsem do té ceny nenašel.
Děkuji za radu, a něco s větším hard diskem? 128gb je celkem málosocirel píše:Nic výkonnějšího než https://notebooky.heureka.cz/lenovo-ide ... k/#section jsem do té ceny nenašel.
http://www.lenovoshop.cz/lenovo-z50-70- ... 79740.html
Ale kupovat notebook na hry v této cenové kategorii je podle mě vyhazování peněz, herní notebooky začínají někde na 22 000.
Ale kupovat notebook na hry v této cenové kategorii je podle mě vyhazování peněz, herní notebooky začínají někde na 22 000.
Za tyhle prach to nikdy nebude ono.
i3-7130U neni za dane peniz vubec spatne cpu a ma tdp jen 15W, coz je super. Co se tyce her, tak je gpu integrovana. Dal bych resil at jde pridat ram, zacina se rozmahat ze jsou letovane a neni tam slot. SDD snad na pevno neni, ale to zacne (na jednu stranu super, jak koupis, tak nakonec vydis o let drive, jen kvuli ram).
To druhe lenovo bych nechtel, jen to zajimava kombinace. CPU je slabsi (kupodivu z 2014, dokonce ma taky 15W TDP), driv na kancl, filmy a net, gpu je taky pekna vykopavka (u te 2014 vadi mnohem vic nez u cpu). Nez tohle, tak vezmu ten prvni s integrovanou gpu, hry nehry.
Ty hry co jsi uvedl musej jet i na integrovna, nemaji moc exra pozadavky, s truck sym to asi nebute uplne terno, ale taky to pojede.
Nakonec muj t430 by primo odpovidal jeho min pozadavkum a vyvoj gpu sel dal.
PS: Kvalitu neresim, neni co resit, nekomu to vydrzi a nekomu ne.
i3-7130U neni za dane peniz vubec spatne cpu a ma tdp jen 15W, coz je super. Co se tyce her, tak je gpu integrovana. Dal bych resil at jde pridat ram, zacina se rozmahat ze jsou letovane a neni tam slot. SDD snad na pevno neni, ale to zacne (na jednu stranu super, jak koupis, tak nakonec vydis o let drive, jen kvuli ram).
To druhe lenovo bych nechtel, jen to zajimava kombinace. CPU je slabsi (kupodivu z 2014, dokonce ma taky 15W TDP), driv na kancl, filmy a net, gpu je taky pekna vykopavka (u te 2014 vadi mnohem vic nez u cpu). Nez tohle, tak vezmu ten prvni s integrovanou gpu, hry nehry.
Ty hry co jsi uvedl musej jet i na integrovna, nemaji moc exra pozadavky, s truck sym to asi nebute uplne terno, ale taky to pojede.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Re: Notebook do 13000kč Vyřešeno
cejny píše:Za tyhle prach to nikdy nebude ono.
Děkuji za radu, takže mám spíše brát ten první notebook?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2283
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 20:23