původně jsem chtěl ntb, ale bylo mi řečeno, že za tyto peníze nic kloudnýho neseženu, že to chce radši stolní.
Mohl by mi někdo na začátek prosím říct jak to celé chodí? Když bych teda zjistil, jaký komponenty do toho narvat, tak kdo mi to sestaví? Dělají to prodejny? Nějaký lidi na zakázku? Nevím..
Dál by mě teda zajímalo, co konkrétně a vše byste mi poradili do toho dát. Budu ho používat převážně na střih fhd videí a potřebuji, aby pracoval nejlépe při samotném střihu, rychlost renderu mě asi až tak nezajímá, můžu to nechat běžet po práci a zatím jít na pivo, ale samozřejmě, abych na to nečekal dny. Dočetl jsem se, že by bylo dobré tam dát Ryzen, který vychází teď 19. dubna.
Prosím vás o konkrétní a kompletní návrhy sestav. Když mi řeknete, ať to postavím na tom či onom nebo ať tam dám tu nebo tu grafiku, tak mi to nic moc neřekne. Jako laik bych potřeboval vědět, co vše přesně mám kde nakoupit, kam to mám poslat nebo co jim mám říct, aby mi to sestavili a mně domů přišel kompletní, funkční počítač na kterém budu moci začít pracovat. Monitor už mám.
Cena do 25 tis. Kč vč. dph.
Díky všem za rady a jak píšu, berte prosím ohled na to, že jsem co se týče pc hardwaru naprostý laik.