Záměna disku - Kingston místo Seagate

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

DennySSD
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Záměna disku - Kingston místo Seagate

Příspěvekod DennySSD » 25 zář 2018 17:37

Dobrý den omlouvám se za předchozí příspěvek byl sem již na nervy. Ale ted zní otázka půjde zamněnit tento disk: https://www.alza.cz/seagate-firecuda-la ... cOEALw_wcB za: https://www.czc.cz/kingston-now-a400-24 ... 03/produkt
Naposledy upravil(a) Ltb dne 25 zář 2018 17:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu



Reklama
RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4337
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Disk

Příspěvekod RIKI22 » 25 zář 2018 17:39

Áno.

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9313
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Záměna disku - Kingston místo Seagate

Příspěvekod zeus » 25 zář 2018 20:32

Ano, pujdou zamenit a take to vysvetluje onu 'rychlost' puvodniho disku.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

DennySSD
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Změna disku

Příspěvekod DennySSD » 25 zář 2018 22:19

Dobrý den budu mněnit disk: https://www.tsbohemia.cz/seagate-laptop ... 64434.html za: https://www.czc.cz/kingston-now-a400-24 ... BoEALw_wcB . A problém je v tom že ssd má o 3mm víc tak aby se tam vešel pokud ano tak je to v pořádku jestli ne tak budu muset sehnat jiný. NTB je: https://www.czc.cz/lenovo-ideapad-100-1 ... 97/produkt

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37731
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Změna disku

Příspěvekod petr22 » 25 zář 2018 22:24

Preci musis videt, jestli tam to misto navic je, ne ?

SSD pomuze, ale zakladni problem toho notebooku je ten velice slaby
procesor, zkratka to chce nekupovat ty nejlacinejsi notebooky co existuji.

SpaceExplo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 575
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Změna disku

Příspěvekod SpaceExplo » 25 zář 2018 23:59

DennySSD píše:A problém je v tom že ssd má o 3mm vic

A na to jsi prisel jak presne?
Pozor: neumim cist myslenky (ani na dalku, ani po internetu) a nectu mezi radky.

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6477
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Re: Změna disku

Příspěvekod Ltb » 26 zář 2018 06:34

DennySSD píše:Dobrý den budu mněnit disk: https://www.tsbohemia.cz/seagate-laptop ... 64434.html za: https://www.czc.cz/kingston-now-a400-24 ... BoEALw_wcB . A problém je v tom že ssd má o 3mm víc tak aby se tam vešel pokud ano tak je to v pořádku jestli ne tak budu muset sehnat jiný. NTB je: https://www.czc.cz/lenovo-ideapad-100-1 ... 97/produkt

Nezakládej prosím duplicitní téma pro svůj původní dotaz - obě témata jsem spojil, pokračuj v tomto, děkuji.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Využité místo na disku ≠ velikost souborů na disku
    od Tchomasek » 16 bře 2019 21:26 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    499
    od faraon
    17 bře 2019 07:18
  • Volné místo na disku?
    od ITCrowd » 18 dub 2019 09:45 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    349
    od ITCrowd
    18 dub 2019 11:09
  • Záměna ikony na hlavním panelu
    od mmmartin » 08 pro 2018 21:13 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    10
    929
    od mmmartin
    17 pro 2018 20:13
  • GA-EP35C-DS3R + Seagate BarraCuda 2TB
    od Gabryš » 15 dub 2019 12:08 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    347
    od petr22
    15 dub 2019 18:52
  • Kingston HyperX (2x2GB) DDR3 1866
    od Cleric » 22 črc 2018 16:38 » v P: Hardware
    3
    764
    od KingGustavo
    20 srp 2018 20:59

Zpět na “Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Java [BadBot] a 22 hostů