Mohu osadit MB novou ramkou??

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Matyáš Bílek
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod Matyáš Bílek » 28 led 2019 20:25

Chci upgradovat ramku s 4gb na 8gb ale nová má 1600 mhz a moje MB 1333mhz a procák nanejvýš 1600 mhz

https://ark.intel.com/products/65693/In ... -3-30-GHz- procesor

http://www.findlaptopdriver.com/dell-mi ... 317201214/ budu časem upgradovat MotherBoard

https://www.czc.cz/hyperx-fury-red-4gb- ... YeEALw_wcB Ramky



Předem díky za odpověd.



Reklama
Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18035
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod xbs » 28 led 2019 20:31

pokud deska novou paměť zkousne, tak poběží na nižší frekvenci z těch dvou modulů - o první RAMce nic nepíšeš... pokud sou oba moduly stejný, poběžej na 1333MHz...

Matyáš Bílek
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod Matyáš Bílek » 28 led 2019 20:34

stara ram jede na 1333 mhz

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18035
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod xbs » 28 led 2019 20:36

je to maximum desky no, obě tak pojedou na 1333MHz...

Matyáš Bílek
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod Matyáš Bílek » 28 led 2019 20:37

ok dík nebyl jsem si jistej a nechtěl jsem zbytečně utratit :) díky

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18035
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod xbs » 28 led 2019 20:40

kup z druhej ruky, seženeš jí za polovic, můžeš dát inzerát i tady na fóru...

Zivan
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1519
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod Zivan » 28 led 2019 21:11

Jaky planujes upgrade MB? 1155 jsou dost drahe a pokud bys presel na 1151, tak tam uz jsou zas DDR4.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problémy s novou GPU
    od Chuckycze » 18 bře 2020 17:29 » v Problémy s hardwarem
    1
    444
    od flowem
    18 bře 2020 18:20
  • Kupuji novou TV
    od CCNC » 15 čer 2020 10:54 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    10
    711
    od socirel
    16 čer 2020 18:20
  • Problém s novou PC sestavou
    od Aruj » 21 úno 2020 22:44 » v Problémy s hardwarem
    2
    484
    od Aruj
    23 úno 2020 15:51
  • Problém s novou PC sestavou
    od Kridlisko » 18 dub 2020 16:29 » v Problémy s hardwarem
    7
    357
    od LegendCZ
    18 dub 2020 19:24
  • Mohu takto sestavit pc ?
    od KacumotaCZE » 08 dub 2020 23:17 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    414
    od xbs
    09 dub 2020 11:06

Zpět na “Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], LuCasXXXX, Skeleton a 9 hostů