Mohu osadit MB novou ramkou??

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Matyáš Bílek
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod Matyáš Bílek » 28 led 2019 20:25

Chci upgradovat ramku s 4gb na 8gb ale nová má 1600 mhz a moje MB 1333mhz a procák nanejvýš 1600 mhz

https://ark.intel.com/products/65693/In ... -3-30-GHz- procesor

http://www.findlaptopdriver.com/dell-mi ... 317201214/ budu časem upgradovat MotherBoard

https://www.czc.cz/hyperx-fury-red-4gb- ... YeEALw_wcB Ramky



Předem díky za odpověd.



Reklama
Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14133
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod xbs » 28 led 2019 20:31

pokud deska novou paměť zkousne, tak poběží na nižší frekvenci z těch dvou modulů - o první RAMce nic nepíšeš... pokud sou oba moduly stejný, poběžej na 1333MHz...

Matyáš Bílek
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod Matyáš Bílek » 28 led 2019 20:34

stara ram jede na 1333 mhz

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14133
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod xbs » 28 led 2019 20:36

je to maximum desky no, obě tak pojedou na 1333MHz...

Matyáš Bílek
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod Matyáš Bílek » 28 led 2019 20:37

ok dík nebyl jsem si jistej a nechtěl jsem zbytečně utratit :) díky

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14133
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod xbs » 28 led 2019 20:40

kup z druhej ruky, seženeš jí za polovic, můžeš dát inzerát i tady na fóru...

Zivan
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1184
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mohu osadit MB novou ramkou??

Příspěvekod Zivan » 28 led 2019 21:11

Jaky planujes upgrade MB? 1155 jsou dost drahe a pokud bys presel na 1151, tak tam uz jsou zas DDR4.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • systém nenaběhne s novou ram
    od tbuda@seznam.cz » 28 srp 2019 13:11 » v Problémy s hardwarem
    6
    290
    od Turion
    28 srp 2019 16:19
  • Problém s novou pamětí RAM??
    od Wabaki » 07 úno 2019 13:37 » v Problémy s hardwarem
    7
    1083
    od Wabaki
    16 kvě 2019 16:26
  • Mohu zapojit VGA do této sestavy ?
    od simix123456789 » 10 říj 2019 13:32 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    15
    456
    od Grander
    11 říj 2019 11:35
  • Kterou mohu přidat RAM?
    od LuluOrlik » 28 říj 2018 18:35 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    409
    od xbs
    28 říj 2018 19:39
  • Mohu u tohoto notebooku zlepšit ram
    od asafiman » 19 čer 2019 19:29 » v Vše ostatní (hw)
    4
    358
    od JegenaJk
    19 čer 2019 21:16

Zpět na “Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 13 hostů