Ahoj, blbej dotaz. Jsou všechny varianty USB-C stejný co se týče rozměru konektoru? O co mi jde. Mám nový USB-C k nabíječce do auta a kabel při každém větším hrbolu vypadne. A více méně tam je tak nějak nalehko zasunutej. Kvrdlá se jak řadící páka. Dneska jsem seděl v kámošovým autě a jeho kabel USB-C v tom telefonu seděl nádherně. Dokonce jsem ho tam musel trošku přitlačit, abych ho tam dostal.
Není rozdíl třeba mezi generační, že by C 3.2 bylo o nějakou tu desetinku milimetru tenčí?
Rozdílné konektory USB-C?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozdílné konektory USB-C?
O tloušťce to asi není, ale spíš o délce, na mojí Xperii XZ taky některé kabely nedocvaknou a lehce se odpojí, jiné drží pevně. Ty co jsou kratší, tak je někdy třeba víc zatlačit aby docvakly.
Víc narvat to už nejde :)
Laciny cinsky kabel ?
Rozmery by mely byt stejne.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Mě to třeba dělal originální kabel od Google Pixelu.
petr22 píše:Laciny cinsky kabel ?
Skoro všechno je dnes z Číny, ale některé značky jsou dobré, třeba veškerou kabeláž a nabíječky mám z Číny objednané z Ali. . Osvědčila se mi značka Ugreen.

Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Mám kabel z Alzy s nápisem Alza power asi za 250 :)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”