Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Prophet
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1174
Registrován: říjen 14
Bydliště: 127.0.0.1
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Prophet » 11 led 2020 11:55

Necituje se předchozí příspěvek.
K čemu ultra? High mě bohatě stačí. MSAA mám tuším na 2x nebo 4x. Nehledám nejlepší grafiku, jde mi spíš o plynulost a high je takový kompromis.


CPU: AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34)
GPU:Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Seasonic S12II 620W
Case:SilentiumPC Regnum RG4


Proč nepoužívat WiFi na hry

Reklama
Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 344
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Ondras66 » 13 led 2020 01:34

Ja vim, ale cituji ho tady i zkusenejsi uzivatele. Chtel jsem, aby sis ho vsiml. :D Jinak jsem stahl novy ovladace co ted vysly a najednou uz hra jede na ultra s msaa 8x od cca 50fps - 130fps. RX 5700xt je vykonna grafika, kdyz funguje jak ma, takze klidne muzes vsechno nastavit na max, jestli hrajes ve fullhd. Akorat mam obcas mensi lagy v menu na mape, za co asi taky mozna muze msaa. Nahlasil jsem problem amd ale kdo vi, jestli neco vyresi, kazdopadne ovladace ladi kazdou chvili. Rekl bych, ze ta agesa prinesla nejaky zlepseni co se tyce fps.
Aktualne hraju Gears 5 a tam je optimalizace vyborna.

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 12655
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Michael850 » 13 led 2020 04:18

Ty lagy na té mapě je chyba hry, pokud ti nevadí lock na 60 FPS, tak by to mělo vyřešit zapnutí VSync.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 344
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Ondras66 » 13 led 2020 06:18

O tom sekani na mape se nekde pise a ma to vetsina lidi?

Nevim jak u GTA 5 pri Vsync ale treba v Tomb Raider se mi zhorsila grafika hlavne vyhlazovani kontur u predmetu ve hre vcetne Larinych vlasu. Po vypnuti se to zpravilo.

Uživatelský avatar
Prophet
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1174
Registrován: říjen 14
Bydliště: 127.0.0.1
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Prophet » 13 led 2020 11:44

Ondras66: Ve FHD hraju. Na max to nastavit můžu, ale nelíbí se mi mít na hotspotu 95 stupňů. 73 mi je milejší :)
CPU: AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34)
GPU:Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Seasonic S12II 620W
Case:SilentiumPC Regnum RG4


Proč nepoužívat WiFi na hry

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 344
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Ondras66 » 14 led 2020 03:45

Tak to potom jo..mozna by ti pomohlo prepastovani grafiky. Sapphire nema moc kvalitni teplovodivy pasty co jsem slysel ale grafiky dela dobry. Kde zjistim teplotu hotspotu, pres hwinfo?

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 12655
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Michael850 » 14 led 2020 05:02

Tak podle mě to je hlavně chladičem, zas není nic extra a XT topí dost, takže s tím se holt musí smířit, zas za ty prachy dostane aspoň super výkon.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

Uživatelský avatar
Prophet
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1174
Registrován: říjen 14
Bydliště: 127.0.0.1
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Prophet » 14 led 2020 13:32

Přepastování nepomůže. XTčko topí dost. Letos ale dostane vodní blok. Ano, zjistíš přes HWInfo.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34)
GPU:Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Seasonic S12II 620W
Case:SilentiumPC Regnum RG4


Proč nepoužívat WiFi na hry

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 344
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Ondras66 » 14 led 2020 13:38

Já mám Nitro+ verzi a tam by měl být chladič lepší. Co chceš kupovat za vodní blok? Za to ticho a teploty by to mohlo stát za to.

Kde v hw info najdu ten hotspot, nic s tímhle popisem tam není.

Uživatelský avatar
Prophet
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1174
Registrován: říjen 14
Bydliště: 127.0.0.1
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Prophet » 14 led 2020 13:41

Musíš při spuštění dát sensors only.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34)
GPU:Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Seasonic S12II 620W
Case:SilentiumPC Regnum RG4


Proč nepoužívat WiFi na hry

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 344
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Ondras66 » 14 led 2020 13:56

Ja vim, ze musim dat jenom sensor only. Nejak jsem to ale prehlid. Vypada to, ze mas lepsi teploty nez ja, jedou ti vetraky? :D
A mas uz vyhlidnuty nejaky ten vodni blok? Zajimalo by me kolik to stoji na rx 5700xt a co je vsechno potreba.

Dodatečně přidáno po 40 vteřinách:
hotspot.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Prophet
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1174
Registrován: říjen 14
Bydliště: 127.0.0.1
Pohlaví: Muž

Re: Asus CROSSHAIR VI HERO zkušenosti s AGESA 1.0.0.4

Příspěvekod Prophet » 14 led 2020 16:57

Mám 5 větráků v case tak to bude tím :D Nejspíš EKWB blok a pro mojí grafiku stojí nějaké 3000 a možná nějaké drobné. Budu dávat blok i na CPU. Budu potřebovat i novou case takže počítám s částkou 14 000 :D (Blok na GPU, CPU, pumpa s expanzkou, trubky, kapalina atd.)
CPU: AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34)
GPU:Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Seasonic S12II 620W
Case:SilentiumPC Regnum RG4


Proč nepoužívat WiFi na hry


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO
    od BananXXL » 04 srp 2019 14:50 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    474
    od xbs
    04 srp 2019 16:26
  • Asus Crosshair VI Hero poskrabany, zrezly audio cip
    od Honzis » 31 črc 2019 14:45 » v Problémy s hardwarem
    52
    2177
    od Honzis
    02 srp 2019 14:33
  • Jak namontovat box chladič od ryzenu 3600 na Crosshair VI hero x370
    od Ondras66 » 12 srp 2019 10:49 » v Problémy s hardwarem
    16
    666
    od Ondras66
    12 srp 2019 12:41
  • ASUS CROSSHAIR VI EXTREME
    od Pepe3dx » 26 srp 2019 15:50 » v P: Hardware
    1
    922
    od Pepe3dx
    07 zář 2019 14:59
  • ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME + ryzen 3900x
    od name66 » 18 zář 2019 13:13 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    481
    od xbs
    18 zář 2019 13:16

Zpět na “Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Donald64 a 11 hostů