Recenze - Jsou k ho*nu, protože:
Lidé je píší 14 dní po nákupu, což je moc brzy na relevantní vyjádření.
Když už, tak hodnotí špatně, například, protože paní z e-shopu byla nepříjemná nebo, že dodání trvalo příliš dlouho. Kromě toho v 99 % případech to jsou pitomci, co se k notebooku neumí chovat a neví jak fungují, jsou to recenze, kde budou hanit něco za co si můžou sami.
Potřebuji spíše najít recenze na nějakém blogu od jednotlivců je to práce na celý den, tak jsem doufal, že jako servisáci máte o tomhle přehled lepší a aniž byste se urazili, že neumím google mi poskytli 1-3 věty o tom, co si myslíte o tomto notebooku.
Nakonec jsem si vybral tento: https://www.alza.cz/dell-vostro-3520-d7 ... srEALw_wcB
Snad to není úplně kravina, když jsem byl spokojen s Inspiron 5770, tak musím být spokojen s Vostro (snad).
Jaký notebook o přijatelné kvalitě za co nejméně peněz
-
- Level 3
- Pohlaví:
-
- Level 1
- Pohlaví:
Re: Jaký notebook o přijatelné kvalitě za co nejméně peněz
vela stastia s tou ramkou 8GB :)
-
- Level 3
- Pohlaví:
Ty jsi nějaký pomatený applista zase, když nechápeš že RAM se dá upgradovat, kromě toho jsem to psal, že RAMky do toho dám svoje. Už jsem tam vrazil 16 GB takže děkuji za přání štěstí.
Ale nasralo mě, že moje premiové RAMky Dell nepodporuje a notebook se nezapnul i když jsou kompatibilní, Kingston do novějších Dellů prostě už dát nejde. Nablil bych jim za krk, musel jsem tam vrazit pomalý 2400 Mhz a ty premiový můžu rozlámat do koše a kupovat zase jiný výrobce, který mi Dell schválí, takže Crucial, možná Samsung...
Ale nasralo mě, že moje premiové RAMky Dell nepodporuje a notebook se nezapnul i když jsou kompatibilní, Kingston do novějších Dellů prostě už dát nejde. Nablil bych jim za krk, musel jsem tam vrazit pomalý 2400 Mhz a ty premiový můžu rozlámat do koše a kupovat zase jiný výrobce, který mi Dell schválí, takže Crucial, možná Samsung...
-
- Level 1
- Pohlaví:
Nie som pomateny applista zase, ale som ti pisal, ze 8GB RAM na macu je dost, ale nie na Windowse.
Realne tvojej ram budes mat k dispozicii nejakych smiesnych 6, mozno aj menej, bez toho, aby si mal cokolvek otvorene.
Realne tvojej ram budes mat k dispozicii nejakych smiesnych 6, mozno aj menej, bez toho, aby si mal cokolvek otvorene.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Nevím do deska, ale procesor umí až 64 GB RAM, takže v čem je problém? O nedostatek RAM nebojím. 

-
- Level 1
- Pohlaví:
Pisem o tom, ze s 8GB RAM na Windowse si limitovany co mozes robit.
Treba si uvedomit, ze ak niekto ma 8GB RAM, tak realne nevyuzije 8GB RAM, pretoze nieco zerie aj system, cize realne vyuzit mozes len 5.5/6 maximalne, aj to mozno aj menej, zalezi podla inych faktorov.
Musis sa sam seba opytat, ci chces mat k dispozicii tak malo RAM k tomu laptopu bez toho aby si do toho musel sprtat a prikladat dalsie sloty RAM.
Google chrome ti zozerie tak vela, ze ak budes mat spustenych 10 okien a mozno k tomu nejaky program, tak si na nule
Treba si uvedomit, ze ak niekto ma 8GB RAM, tak realne nevyuzije 8GB RAM, pretoze nieco zerie aj system, cize realne vyuzit mozes len 5.5/6 maximalne, aj to mozno aj menej, zalezi podla inych faktorov.
Musis sa sam seba opytat, ci chces mat k dispozicii tak malo RAM k tomu laptopu bez toho aby si do toho musel sprtat a prikladat dalsie sloty RAM.
Google chrome ti zozerie tak vela, ze ak budes mat spustenych 10 okien a mozno k tomu nejaky program, tak si na nule
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Zase bych to s tim Googlem neprehanel, mam otevrenych 216 zalozek a zere to ani ne 5 GB RAM.
Ceny DDR4 pameti jsou aktualne na historickem minimu kdyz za 1800 Kc je 32GB.
Ceny DDR4 pameti jsou aktualne na historickem minimu kdyz za 1800 Kc je 32GB.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Zanedbejte, že na screenshotech je vidět 11 GB obsazeno, to je tím, že jsem nedávno restartoval PC, jinak je tam 15 GB trvale.
Hele přesně to jsem cca. před 10 hodinami udělal koupil jsem 2x 16 GB za 1846 Kč vč. dopravy.
U mě mám trvale 15 Gb z 16 GB využito i přestože správce úloh ukažuje čerpání tak 4 GB jenom to mi 10 GB žere systém? Spíše to ten Windows ukazuje jako všechnu obsazenou pamět a vůbec neřeší, že z těch 15 GB, které ukazuje obsazené je jí 11 GB k uvolnění (použití), jinými slovy je skoro volná.
ČIli i když mi správce úloh ve výkonu ukazuje obsazeno 95 % RAM, tak reálně se dá říct, že je využita třeba jen z a 40 %? Co mi uniká?
Hele přesně to jsem cca. před 10 hodinami udělal koupil jsem 2x 16 GB za 1846 Kč vč. dopravy.

U mě mám trvale 15 Gb z 16 GB využito i přestože správce úloh ukažuje čerpání tak 4 GB jenom to mi 10 GB žere systém? Spíše to ten Windows ukazuje jako všechnu obsazenou pamět a vůbec neřeší, že z těch 15 GB, které ukazuje obsazené je jí 11 GB k uvolnění (použití), jinými slovy je skoro volná.
ČIli i když mi správce úloh ve výkonu ukazuje obsazeno 95 % RAM, tak reálně se dá říct, že je využita třeba jen z a 40 %? Co mi uniká?

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Uniká ti to, že komentuješ svoje představy a popíráš fakta.
Když ti správce úloh ukáže využití obsazenost RAM v číslech, tak ty čísla jsou správná.
Zadej si do příkazového řádku a ten soubor si naimportuj do Excelu, a sečti si sloupec RAM (nebo si to sečti na kalkulačce). A uvidíš, že ten součet bude souhlasit s tím co uvádí správce úloh.
Když ti správce úloh ukáže využití obsazenost RAM v číslech, tak ty čísla jsou správná.
Zadej si do příkazového řádku
Kód: Vybrat vše
tasklist > D:\processes.txt
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nevrácení peněz v termínu po odstoupení od smlouvy.
od sasshrek » 09 čer 2022 14:41 » v Reklamace a zákony - 22
- 3085
-
od sasshrek
16 čer 2022 05:24
-
-
- 12
- 1345
-
od šulda
23 zář 2022 19:15