Ahojte,
potřebuji nová sluchátka k PC, uzavřeného typu s mikrofonem, takže nejspíš herní (ač hry nehraju), chcete-li. Připojení: ideálně kabel s 2x jack 3,5 mm.
Prošel jsem zde forum, a zaujaly mě Endorfy Viro, jenže u těch mi vadí jediná věc, a sice mikrofon - ten bych chtěl sklápěcí, a nikoliv odpojovací.
Zvuk by neměl být nějak extrémně ujetý - jak jsem psal, hry nehraji, takže hlavně na hudbu a občas na jednodušší edity videi.
Taky bych uvítal, aby náušníky nebyli z nějaké laciné koženky, která se začne po roce drolit.
Cena tak kolem 1500 Kč, ale kdyby to jakože fakt stálo za to, jsem ochoten si i připlatit.
Díky za případná doporučení.
Sluchátka k PC uzavřená s mikrofonem
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Re: Sluchátka k PC uzavřená s mikrofonem
Už delší dobu jsem po sluchátkách nekoukal, ale vždycky platilo, že je lepší vzít sluchátka od nějaký "hudební" značky (třeba Audio-technica, AKG..) a mikrofon odděleně.
Z těch setů ještě mívali slušné recenze HyperX Cloud (ale ty koukám mají taky odpojovací mikrofon)
Z těch setů ještě mívali slušné recenze HyperX Cloud (ale ty koukám mají taky odpojovací mikrofon)
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Jo, diky, s tim mikrofonem chapu, ale proste bych to rad mel vsechno v jednom, na online meetingy. Specialni mikrofon bych pak poridil zvlast na obcasne nahravky, aby mi nezavazel na stole furt.
No na ten HyperX jsem taky koukal, konretne na HyperX Cloud Stinger 2 - ten ma prave sklapeci. Ale zas asi bude jinak horsi, nez to Viro.
No na ten HyperX jsem taky koukal, konretne na HyperX Cloud Stinger 2 - ten ma prave sklapeci. Ale zas asi bude jinak horsi, nez to Viro.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Já to řeším tak, že používám mikrofon z webcamery, ale chápu že někomu vyhovuje nejvíc ten headset. Ty Viro vůbec neznám ( jak píšu už delší dobu jsem po sluchátkách nekoukal) takže nemůžu posoudit.
Kdysi jsem si na chvilku půjčoval něco takového https://sluchatka.heureka.cz/hyperx-clo ... E#prehled/ a za tu cenu a na to, že to jsou "herní" sluchátka s mikrofonem mě celkem mile překvapily (i pohodlím i zvukem).
Kdysi jsem si na chvilku půjčoval něco takového https://sluchatka.heureka.cz/hyperx-clo ... E#prehled/ a za tu cenu a na to, že to jsou "herní" sluchátka s mikrofonem mě celkem mile překvapily (i pohodlím i zvukem).
-
- Level 4
- Pohlaví:
Ty Viro jsem měl, konkrétně Viro Plus s tou jejich zvukovkou. Zvuk jako takový rozhodně nebyl špatný na tu cenu, ale bohužel ta zvukovka byla poškozená a ve sluchátkách praskalo, takže jsem je vrátil a nakonec vzal Logitech G Pro X
Ryzen 5 1600AF, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 522
-
od mmmartin
27 pro 2022 13:08