petr22 píše:Ono neskodi ze podivat do manualu k zakladni desce, jak to je spravne.
Tesat do kamene. Manuál je bohužel pod úroveň BFU a tak to tam naflákaj podle sebe.
petr22 píše:Ono neskodi ze podivat do manualu k zakladni desce, jak to je spravne.
Moment, tak jsem to blbě popsal a zmýlil jsem se v tom, jak jsou ty sloty označený. Myslel jsem to tedy tak, že jsem je měl v A1 a B1, tedy v prvním a třetím slotu zleva. Ale to je taky špatně? Já vždycky dával RAMky do A1 a B1 a normálně to běželo. Ale jo no, teď jsem se dočetl na jiným fóru, že by sice v A1 a B1 běžet měli, ale je to víc na h****. A nebo jsem to posledně měl v A2 a B2 a už jsem zapomněl, že jsem to tak měl a že se to tak má dávat Už jsem asi starej.petr22 píše:Ano, neco ti uslo. Ze sloty se neosazuji nahodne.
Dva moduly mas dat do do slotu A2 a B2, ne jinam.
ram.jpg
Pameti se prakticky vzdy osazuji napreskacu, ne vedle sebe.
Ono neskodi ze podivat do manualu k zakladni desce, jak to je spravne.
Aktivoval jsem EXPO II, system pak ukazoval rychlost 6000 Mhz, ale měl jsem pomalejší boot. Tedy PC vždy chvíli trvalo, než vůbec začalo něco nabíhat. Tak jsem to vrátil na Auto. Je k tomu potřeba nastavit ještě něco? Já myslel, že to expo právě všechny ostatní věci nastaví za tebe, když prostě zvolíš tu expo možnost.petr22 píše:Hlavne nezapomen aktivovat profily pameti.
Mame tu spoustu lidi, co po 5 a vice letech zjistili ze vykon procesoru je jen 60%, protoze maji RAM na zakladni frekvenci.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Petison a 2 hosti