falco_dee píše:Mě se MiniLED nelíbí a nešel bych do něj, při spoustě scénách tam jdou vidět ty světelné zóny. Když už tak MicroLED, ale to je ještě budoucnost
Lidské oko vidí při spoustě scénách bílé okolo i na oledu i když tam není. Správná otázka je, jestli chce investovat několik tisíc navíc za nepatrné rozdíly... že je OLED lepší je jasné.
Vypnout ten LG magic nesmysl určitě jde, toho bych se nebál.
Zvuk u telky nikdy nebude ideální a tvé dilema chápu. Taky nejsem úplně zastánce soundbaru a jiných esteticky kazicich repraku kolem.. tady je určitě výhoda Tcl, do vyšších řad, které jsou pořád za slušné peníze dávají repráky od onkya a fakt to hraje slušně.
O budoucí podpoře aplikace ti toho mnoho nepoví ani sám T-Mobile. Ale každopádně kdyby vytvářeli novou appku a nepustili to na všechny systémy najednou, nejspíš půjdou podle počtu uživatelů, kde tizen bude určitě nad webos a asi nejrozšířenější bude android. Ale určitě by ani jeden z těchto systémů nevynechali, protože zákazníků na každém z nich bude hodně a určitě by nebyli úplně spokojený

Co se týče kodi, s tím ti neporadím, nemám žádné zkušenosti.
Ano, přesně tuhle Samsungu mám a jsem spokojený. Jen pro info už je to loňský musel. Letošní je s90d.