@šulda - Tady třeba u Alza je 17" TN za 11k Kč BEZ WINDOWS. Ale rozlišení 1600x900, tedy ne FullHD. Jaké mají nyní na tom svém?
https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-3-17xxx6?dq=12499156 Zřejmě poslední skladové komponenty Lenova.
Na ten mini Acemagic S1 jsem četl recenze. Musí se zřejmě přeinstalovat Win11 aby byl CZ. Prostě čína.
Notebook repas. Nakonec koupena Čína Acemagic S1 N95. Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
Re: Notebook repas
Za mně 17" s plnohodnotnou klávesnicí ... otázkou je, zda nutně musí mít NB a ne All-in-one nebo tablet
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
TN displej nebrat, nízké pozorovací úhly, horší kontrast, to vše je zvlášť pro staršího člověka nevhodné.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Tak pán dostal na výběr nějaký repasy NTB + sem přihodil od meda2016 tu malou chinu. Ono je to s těmito lidmi leckdy těžší než s dětmi. Už měl vybranej repas rozumnýho Lenova za 11tkč, ale nastal obrat. Nakonec chtějí po dlouhým čtení recenzí ten Acemagic S1 N95. V recenzích našli i velmi kladné hodnocení od důchodců, tak je to prej fajn
Já už nemám moc sílu se s nima handrkovat tak je v tom nechám s tím, že ví do čeho jdou.

Člověk se pořád učí.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
@šulda - Takze jim to přeinstaluješ z ENG na CZE Windows?
(Jak jsem četl v Alza recenzích?)
Jestli jsou to ty bombastické recenze z Allegro, aby nebyli zklamaní.
.
Jinak - pro legraci jsem z Allegra koupil HP T630 s diskem SATA 128GB, použitý ThinClient - .POZOR, JEN DP video. Kabel do HDMI je drahý!
S Linuxem je to PC za babku =1200Kč nepočítaje monitor a ten kabel. Záruka ...vlastně nevím. Ale spíš bych vyhodil než uplatnil.
(Jak jsem četl v Alza recenzích?)
Jestli jsou to ty bombastické recenze z Allegro, aby nebyli zklamaní.
.
Jinak - pro legraci jsem z Allegra koupil HP T630 s diskem SATA 128GB, použitý ThinClient - .POZOR, JEN DP video. Kabel do HDMI je drahý!
S Linuxem je to PC za babku =1200Kč nepočítaje monitor a ten kabel. Záruka ...vlastně nevím. Ale spíš bych vyhodil než uplatnil.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Anglickou a ceskou verzy mely naposledy Windows XP. Od Visty vyse se nic nepreinstalovava.
Acemagic S1 N95 - podivej, se co v tom je za procesor a jaky je jeho vykon - na to nikdo normalni nenapise kladne hodnoceni.
Acemagic S1 N95 - podivej, se co v tom je za procesor a jaky je jeho vykon - na to nikdo normalni nenapise kladne hodnoceni.
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Na druhou stranu doted meli Celeron N2840, v Passmarku necelych 600 bodu. N95 ma 5300. A ten stary notebook mel HDD, tohle bude mit SSD. Pro ne to bude jako raketa 

HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Měli tam Windows 11?
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Tak pri prodeji tam podle specifikaci byly Win 8.1, odhadnul bych, ze se upgradovaly na Win 10:
https://www.hpmarket.cz/productOpt.asp?konfId=K3W99EA
https://www.hpmarket.cz/productOpt.asp?konfId=K3W99EA
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Tvl mě z nich škrábne. Teď prej dočasně používà dcery NTB a jestli bych se mu nepodíval na to starý HP, že ho nedávno zapnul a lebka se zkříženejma hnátama
Chce ho do dílny.

Člověk se pořád učí.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
petr22 píše:Anglickou a ceskou verzy mely naposledy Windows XP. Od Visty vyse se nic nepreinstalovava....
https://www.alza.cz/acemagic-s1-n95-16- ... tm#reviews
Přečetl jsem si hodnocení na Alza a proto píši, co píši. Možná je to fejková verze Win11.
@šulda - Upřímnou soustrast
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
V hodnoceni na Alze pisou lidi strasne nesmysly.
Staci doinstalovat cesky jazykovy balik a odinstalovat anglicky, cinsky nebo jaky tam je.
Jedinou jazykovou verzi mely naposledy Windows XP Home.
Ja bych ale neveril nicemu, co tam Cinan predinstaluje a udelal bych cistou instalaci z principu.
Porad ale plati to co radim kazdemu - nekupovat nic, v cem je Atom procesor.
Staci doinstalovat cesky jazykovy balik a odinstalovat anglicky, cinsky nebo jaky tam je.
Jedinou jazykovou verzi mely naposledy Windows XP Home.
Ja bych ale neveril nicemu, co tam Cinan predinstaluje a udelal bych cistou instalaci z principu.
Porad ale plati to co radim kazdemu - nekupovat nic, v cem je Atom procesor.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1609
-
od sasshrek
21 říj 2024 20:23
-