Řekl bych že řeším cenu do tej míry do akej to má pro mne osobne pridanú hodnotu

. Není to tak že by som nemohol kúpiť AM5 jen spíš je to o prioritách, pre moje účely mi to prídu vyhozené peníze, když kúpim AM4 tak ušetrím 5000 a výkonovo nebudem propastne jinde než s AM5 (teda v rámci kategorie 3600/5600/7600). Úplne by som sa možno nebránil ani bazaru ale zas když kouknu napr na bazoš tak tam nevidím nic extra a nemám pocit že by som za bazarové veci dal trebars polovinu. Ak mám kúpiť nové MB+CPU 3600 za nejakých 4500 tak do toho pojdem spíš jako bych hledal bazar bez záruky za nejaké 3000

Nemám pocit že by som sa dokázal dostat s bazarem nejak níž, možno trochu ale to ešte budem musieť tráviť extra čas čekáním a hledáním správnej nabídky a riskovať že nekoupím nejaký šmejd. Nevim ale mi ta varianta nových AM4 komponentú nepríde tak špatná

Jedine ta grafika mi prišla jako rozumné riešenie protože povodne som ju chcel do starého kompu a aj v prípade nového je to položka kde by som musel zbytočne hodne zainvestovať keďže nové GPU sú proste zbytočne drahé

Nebo o jakých částkach sa bavíme u bazaru?