Co po něm požaduješ? Protože jestli budeš cestovat, tak book za 30k bude celkem výkonný, ale na cestování nepraktický, protože bude slabá výdrž baterie
Hodne delam ve Photoshopu a striham videa v Adobe Premiere. Taky si obcas zahraju nakou hru, tak aby to neco zvladlo. S tou baterkou je to blby, ja vim. Proste nakej notebook za ty prachy Baterku prekousnu...
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
Zdravím,
Poprosil byhc místní o pomoc s výběrem notebooku pro mámu. 99% využití je : Zapnutý notas s připojenými 2 velkokapacitnimi externími disky (2tb-4tb) plus připojený externí monitor na kterém nonstop hraje něco buď z přehrávače z oněch disků...
Nazdar, uvítal bych nějaký tip na notes. Není to pro mě, takže 15k je (neusmlouvatelný) strop. 15,6" uhlopříčka (nebo víc), bude primárně pro brouzdání na netu, nepřenášený, snad nějaký film, W11 předinstalovaný. Díky.
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
chtěl bych nový notebook do cca 30.000 Kč, poradili byste, pls?
Mé požadavky:
- Displej 15.6" - 16.2" minimálně FHD
- SSD 1TB a vyšší
- RAM 32GB DDR5
- HDMI
- Numerická klávesnice
- Podsvícená klávesnice
- Pokud možno se čtečkou...