Chtěl bych si koupit nový notebook (moje stará extensa 5220 už pomalu dosluhuje :)), chtěl bych dobrý výkon za pěknou cenu.. na práci hlavně v grafických editorech, nějaké to programování apod.
To pivo je sice lákavé, brál bych ale gigabyte. Ta jeho grafika má i CUDA, takže může urychlit práci v některých editorech a ten jeho procesor se s Turionem nemůže srovnávat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Osobní zkušenst nemám, gigabyte je s notebooky na našem trhu novým hráčem. Ale když si přečteš ty komentáře tak si tam nikdo na kvalitu zpracování nestěžuje
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Dobrý den, po několika letech se na Vás opět obracím s prosbou o radu k výběru nového PC.
Hlavním požadavkem je AM5 platforma, která by mi vydržela dalších 5-7 let.
Využití PC:
Hlavní náplní PC bude hraní her ve 1440p, ale v současné době...
Poslední příspěvek
Děkuji moc za návrhy sestav.
Ano, budu potřebovat právě i novou skříň, nové disky, prostě kompletní sestavu.
Můžu se zeptat zda v případě slevy s uvedením Zen 5 procesorů, má cenu se poohlížet po R7 7700 (8 jádro) nebo zvážit spíše R5 9600? Nijak...
Zdravím všechny zdejší odborníky na skládání PC :) po asi 6 letech už opět přemýšlím nad novým PC, a protože upgrade není v zásadě možný tak vybírám komponenty do nového stroje. Prosím o rady ohledně dole zmíněných okruhů/otázek.
Moje základní...
Poslední příspěvek
4K je na grafický výkon dost žrout, já se vydal raději cestou UWQHD, kde 16GB pořád stačí. S VR neporadím.
4070Ti za 23 tis. není nic výhodného, tolik běžně stály nové (když ještě byly). V této cenové kategorii (dokud se nezklidní/nedozásobí trh)...
Žena by chtěla svojí mamince vybrat po 11 letech nový notebook. Protože já už nemám tušení co se dnes vyrábí, chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Máma od ženy je učitelka. Požadavek na notebook by měl být tedy následující:
Excel, Word,...
Poslední příspěvek
Displeje obou těch notebooků, které si poslal, budou těžkej průměr.
Oba mi přijdou předražený a ten asus plasťák bych určitě nebral.
Zdravím, chci poprosit o radu. Manželka potřebuje nový notebook. Bez brýlí se neobejde, takže panel co největší. Bude se používat hlavně na internet, prohlížení fotek a p. Cena do 20.000 Kč. Připojení k síti přes wi-fi. Děkuji předem za váš čas.
Ahoj,
hledám nějaký šikovný a alespoň nějak odolný notebook do školy.
Školní práce a sem tam nějakou hru by také mohl zvládnout.
Co jsem to tu tak prolézal tak bych měl asi vybírat s AMD, ale nevím zda je to nutné.
Cena by se měla pohybovat kolem...
Poslední příspěvek
Ano kancelářské balíky, prohlíčeč asi nic náročného,
hry jako starší Mafie, Bloons, Planet Zoo, Simsa samozdřejmě vím, že to nebude na plné detaily ale FullHd by to mělo zvádat.