Ahoj všichni,
mohli by jste mi prosím doporučit nějaký pevný disk, aby nebyl moc hlučný a byl rychlý ? Kapacita min 500 giga a finančně od 1000 do 2000 Kč .
Díky
AMd Athlon 64 X2 4200+@4800+ ,Gigabyte Ga-MA69VM-S2,2x2 a 2x1 Ram A-Data, 400 Gb Seagate+640Gb Samsung, ATI HD3850/512, Seasonic 500W.
Samsung F3 1TB 3,5", 7200rpm, 32MB cache. Všechny Tvé požadavky jsou splněné. Pokud chceš skutečně nehlučný disk a rychlý vol SSD. V ceně okolo 2000kč (spíše trochu přes) se dají nějaké sehnat.
Já nekoukal na tvé odkazy, nemám čas, odpusť. Mám zkušenosti s oběma a přestože nejsem zastánce Samsungu tak v poměru cena výkon je u 1TB HDD lepší a výkonostně na stejné úrovni. Hlučnost je u Samsungu nižší, WDčka řvou jak ďábel a ... co více říct, no
V pohodě.. odkazy nezkoumá nikdo ani já ,.. sám mám doma taky samsunga a kdybych nebyl maniak na tichost (asi sme dva tipuju) tak bych mel na OS Raptora a WDcko na data :)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Já mám doma 2xSamsung a jsem s nimi spokojen až na to, že oběma nefunguje teplotní čidlo. Ano je to blbost, ale vadí mi to a tak jsem se rozhodl vyzkoušet WD. Zatím jsem spokojen, ale příliš krátká doba na chválu.
Jeden Seagate u nás v rodině po 4 měsících odešel a oni jej místo výměny opravili. A tak jsem si řekl "tak takto je na tom dnes Seagate, no už ho nekoupíme".
dokážete mi poradit nejlepší SSD Sata disk 1 TB v poměru cena/výkon, který má největší pravděpodobnost se nepokazit?
Byl by to druhý disk do počítače, který má desku MSI B450-A PRO MAX, která ma jenom jeden M.2 slot, proto hledám Sata disk....
Poslední příspěvek
Taky jsem to řešil a nakonec jsem koupil 2TB Samsung 870 EVO. Cena 3700,- u Alzy. Měli na ně zrovna akci, tak jsem moc dlouho neváhal. Doufám, že mi nějaký čas vydrží.
Potřeboval bych dokoupit ssd m2 disk, klasika, na nějaký soubory a hry.
Doba je zlá, tak koukam na kazdou korunu, nechci se nechat zlákat krasnyma slůvkama od prodejců, tak ma otázka zní,
Bude v tom opravdu velký rozdíl, mezi těmito disky...
Poslední příspěvek
bude-li váš problém zdárně vyřešen, nezapomeňte celé téma označit za Vyřešené (kliknutím na ikonku fajfky v pravo).
Zdarec lidi, chtěl bych si jen potvrdit zda má domněnka je správná. A to ta že mi nejspíš chcípá plotnový disk. Dneska se mi totiž stalo že se disk po zapnutí PC neukázal v nabídce a nereagoval ani po přepojení kabelů. Musel jsem jej ve Windowsech...
Poslední příspěvek
Muze byt vadny disk.
Ze SMART neukazuje zadnou chybu neznamena, ze disk je v poradku.
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den