Nový pevný disk do skříně (vyřešeno)
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Nový pevný disk do skříně (vyřešeno)
Čest práci. Přemejšlím o pevném disku, na kterém bych přechovával fotky atd., tedy bude sloužit jako nesystémový disk. Sestava PC viz podpis.
Kapacita asi těch 500 MB, případně 1 TB. Nechci nic extra, takže co nejlevnější.
Kapacita asi těch 500 MB, případně 1 TB. Nechci nic extra, takže co nejlevnější.
Naposledy upravil(a) krtenek dne 24 úno 2011 23:26, celkem upraveno 2 x.
Re: Nový pevný disk
Tak nechci remcat, ale těch 500 MB je na dnešní dobu opravdu málokrtenek píše:Kapacita asi těch 500 MB, případně 1 TB.
Já ti dám čest práci .. to dyž slyším loupe mi v kříži.
http://www.alza.cz/pevne-disky/externi/ ... 851846.htm
Vyber si
a nenapsal si 2,5 nebo 3,5 palce..budeš to přenášet nebo to bude nekde na pevno Pokud to má být nepřenosné co takhle NAS disk
mnou doporučovaná značka western digital
http://www.alza.cz/pevne-disky/externi/ ... 851846.htm
Vyber si
a nenapsal si 2,5 nebo 3,5 palce..budeš to přenášet nebo to bude nekde na pevno Pokud to má být nepřenosné co takhle NAS disk
mnou doporučovaná značka western digital
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Bude napevno ve skříni. Jsem blbec, nejak sem zapomněl napsat, že ho chcu jako druhej pevnej disk do skříně.
Re: Nový pevný disk do skříně
Pokud jej chceš jen jako archiv na fotky mám dotaz proč se má točit a opotřebovávat když zrovna s fotografií nepracuješ. V tom případě by byl externí disk lepší.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Externí disk už mám jako záložní, viz podpis.
Jaký rozhraní IDE, sata1, sata2, sata3,
No to kdybych věděl. Bohužel v tomhle jsem úplně tupej. Stávající by měl býti IDE.
Deska podporuje Sata 1
Pokud deska podporuje sata1 doporučil bych WD 500GB sata2 se zpětnou kompatibilitou na sata1. a dál bych si rozmyslel kde budu skladovat ty fotky on totiž bude o kousek rychlejší než ten starý disk a hodilo by se na něm udělat partion pro systém a celý pc přeinstalovat nebo alespoň druhý operační systém.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 21176 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari
-
- 8 Odpovědi