Ahojte,planujem si kupit novy Monitor k PC,najlepsie uz asi je uvazovat o LED iba,co som ako tak pozeral na ceny a rozdiely..ideal by bol 24´ menej nie,a viac asi uz tiez nie..je tma uz podstatny rozdiel.Poskladal som si prave silnejsiu zostavu s Intel i5 2500k,VGA Gygabite GTX 560TI,4gb ram atd..takze tahat to bude bez problemov,podmienky a vyuzite monitora z mojej strany:
Len zo znaciek LG,Samsung,BENQ..ine nie,iba 24´-menej nie,LED,nejaky so slusnym obrazom a do 220E max,aby aj nejak vyzeral a nebola to vzhladovo zastarala kocka ako kedysi sa robily monitory aj dizajnovo nech vyzera troska ,najviac sa mi pacia od LG-dizajny.nech ma aj nejake HDMI,bude sa pouzivat na beznu pracu s PC ako internet,a hlavne aj hry vyuzitie 1920x1080,na filmy budem mat plazmu Panasonic 42´ prepojenu s TV,takze neplanujem na monitore pozerat filmy.Planujem kupovat z datacomu alebo pccko,
Poprosim nejake konkretne typy,pocul som od chlapika jedneho zevraj Benq teraz zacal robit dobre monitory?
Kupa LED Monitora 24´
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kupa LED Monitora 24´
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1098
-
od Ondrej30
Zobrazit poslední příspěvek
03 črc 2024 17:49