Prstýnek
-
- Pohlaví:
Re: Prstýnek
Zase jedna ptákovina, ale vše je jen otázka zvyku. Já si počkám až to bude udělané na prostředník aby se mi do ruky ještě vešla plechovka s pivem.
Včera jsem si tenhle článek četl a říkal jsem si, že ho přidám do novinek až dnes, takže už nemusím. Ale o to nejde. Tenhle nápad jsem si držel pod pokličkou a do pr ... kýnka
Ale je vidět, že se nakonec vymyslí vše, nezáleží kdo, prostě když nazraje doba ... Ale není to úplně totéž, nedokázali se oprostit od zaběhnutích kolejí a proto je to nesmyslně velké, ty tlačítka totiž nejsou vůbec potřeba. Stačí prsten na prst a snímat jeho polohu a pohyby, tedy jako jakési ukazovátko + tlačítka simulovat jako pohyb stlačení ("zapíchnutí prstem" - krátké, dlouhé, dvojklik), lze si to představit jako dotykovou obrazovku, ale ne na obrazovce, ale v prostoru řešeno snímáním ... tak to hoši ještě dopracujte, jinak nám tou velikostí a tíhou upadnou prsty 
Obrázky z článku:

Obrázky z článku:

Strašná věc. To u mě teda nikdy nebude. To už raději touchpad :) Ale myš je myš.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Hledám myš i s bočním kolečkem, vím že se vyráběla, ale už jí nemůžu najít ...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už jenom proto, že je to od Genius, je to kravina 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”