Co je podle vás nejlepší?
A podle čeho vybírat monitor, určený na hraní her? Odezva? Kontrast?
DVI x VGA x D-SUB
DVI x VGA x D-SUB
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: DVI x VGA x D-SUB
VGA=D-Sub... A jelikož DVI jako jediné může být i digitální, tak DVI
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
A podle čeho vybírat monitor, určený na hraní her? Odezva? Kontrast?
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak v první řadě velikost a rozlišení. Pak renomé výrobce, odezvu, typ podsvícení, kontrast, možnost připojení atd.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Do těch 4k se mi nejvíce líbí tento Samsung http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 000000101O
Full HD, 23", 2ms, LED podsvícení, DVI, kontrast MEGA, četl jsem že to je nejlepší...
To je skoro ideální ne? :-)
Full HD, 23", 2ms, LED podsvícení, DVI, kontrast MEGA, četl jsem že to je nejlepší...
To je skoro ideální ne? :-)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za tu cenu je dobrý
Chybí 3D, další z nejdůležitějších věcí pro hraní her
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
Ale to není za ty 4k, to je potřeba 120 Hz a to jsem nikde za 4k neviděl
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
3D jednou z nejdůležitějších věcí pro hraní her? Bože. Tazatel tu vybírá do 4k a ty napíšeš takovou ptákovinu. Prosím, nějaký za dané peníze doporuč, když je 120Hz tak důležitých pro výběr monitoru. Ono vůbec, napříč fórem, některé Tvé příspěvky s nulovou hodnotou, by sis mohl, pro příště, odpustit. Zkus radit a přemýšlet, ne jen psát..
Vybraný Samsung bude dobrá koupě, s klidným svědomím bych do něj šel. Ale tak mě napadá, co zkusit cPVA panel. Tento Samsung 2333T vypadá velice hezky. Má sice lehce horší odezvu, ale zase lepší podání barev, vynikající kontrast a jas, dobré pozorovací úhly, ad.. Navíc má i příjemnou spotřebu. Otázkou ale je, zda-li ještě bude..

Vybraný Samsung bude dobrá koupě, s klidným svědomím bych do něj šel. Ale tak mě napadá, co zkusit cPVA panel. Tento Samsung 2333T vypadá velice hezky. Má sice lehce horší odezvu, ale zase lepší podání barev, vynikající kontrast a jas, dobré pozorovací úhly, ad.. Navíc má i příjemnou spotřebu. Otázkou ale je, zda-li ještě bude..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ano, ten je taky pěkný, koukal jsem na něj, ale přecejenom, ta odezva je už 4x pomalejší, i když to skoro nebude poznat, ale hraji dost FPS hry a na to chce dobrou odezvu... Našel jsem pak taky
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 23B2OF13HB
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 23B1QU13HH
Ty by taky šly? Ale asi nejsou lepší než tento http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 000000101O ?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 23B2OF13HB
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 23B1QU13HH
Ty by taky šly? Ale asi nejsou lepší než tento http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 000000101O ?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Oproti těm, co si vybral teď už ta odezva není o tolik vyšší. A pochybuji, že by pro Tebe byla hodnota 8ms nějakým handicapem. Mysli ale na to, že panel funguje na zcela jiné technologii. cPVA je, řekněme, taková levnější konkurence IPS panelům, přesněji pak e-IPS. Ty dva, co si vybral budou lehce lepší než ten původní, ale nijak výrazně. Parametry mají totožné, akorát jeden je 24" a druhý 23", jeden je nastavitelný a jeden má navíc HDMI. Nic víc.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Navíc na to, aby sis alespoň zahrál ve 3D potřebuješ nejméně GTX 560 jinak to nemá smysl, protože je to žrout výkonu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”